Életmód

2010.04.05. 13:16

Szeretjük a nyuszikat!

A pofácskájuk tündéri, a szőrük hihetetlenül puha, csuda édesen föfögtetik az orrocskájukat, a tappancsuk végtelenül murisan néz ki, és ahogy mosakszanak, attól ell kell olvadni...

NANA.HU

Egyébként telebogyózzák a lakást - persze pipilnek is - előszeretettel rágják szét az elektromos vezetékeket, és könnyen megbetegszenek. Számukra például egyetlen szúnyogcsípés is halálos lehet. Párban olyanok, mint az időzített bomba: hisz úgy csinálják, mint a nyulak, és olyan szaporák is, mint a nyulak.



Vagyis az egyszeri szülő hazaviszi a nyulat, mert örömet akar szerezni a gyermekének, azután már a harmadik nap elege lesz a nyuszival járó felhajtásból, végül kitalál valami mesét - nyuszi hazamegy az anyukájához - és leadja a jószágot valamelyik gyűjtőhelyen.



Ezért hát érdemes meggondolni, kell-e a nyuszi a lakásba, vagy elég ajándéknak a csokitojás meg valami játék. Mert így a gyerekben nem alakul ki az a kép, hogy a tapsifüles valami eldobható árucikk. Hisz minden szülő azt szeretné, ha az ő csemetéje megtanulná tisztelni az életet. Egyformán, akár fűről, fáról, virágról vagy épp egy nyusziról van is szó.

Képgalériánkban a legédesebb nyuszkók >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva