Életmód

2010.05.25. 09:49

Mi legyen a nesszeszerben?

Koncentrálj a legszükségesebbekre! Összeszedtük, mit tartalmazzon mindenképpen a tavasz-nyári neszesszered!

NANA.HU

Sokan szinte az egész fürdőszobapolcot szeretik magukkal cipelni, ha kimozdulnak a lakásból, de vannak olyan dolgot, amelyet teljesen feleslegesen cipelünk magunkkal munkába. Nem valószínű, hogy bárki nap közben festené át a körmét, és rúzsból sem kell öt különféle árnyalatot a neszesszerben tartani! Könnyítsd a táskát súlyát, szabadulj meg a felesleges szépségápolási szerektől és elsősorban olyan praktikus készítményeket vigyél magaddal, amelyeknek valóban hasznát is veszed!



Összegyűjtöttünk féltucat termékfajtát, amelyek a tavasz-nyári szezonban valóban hasznodra lehetnek! Ezekkel töltsd fel a neszesszered:

1. Alkoholmentes illat
Nyárra a legtökéletesebb kiegészítők egyike az alkoholmentes parfüm. Néhány gyártó termékdobozán már látható az ’alcohol-free’ felirat, amely szavatolja, hogy a legnagyobb melegben is finom illatfelhő vegyen körül, mégse kelljen aggódnod amiatt, hogy szárít! A mentes-parfümök ráadásul rengeteg hidratáló és bőrbarát összetevőt tartalmaznak, és vannak annyira tartósak, mint alkoholos társaik.

2. Mattosító kendő
Különösen hasznos, ha mindig van a neszesszeredben mattosító kendő, ugyanis az arcbőröd zsírosodásra hajlamos területe, a bizonyos T-vonal, nyáron a melegbenl szinte kivédhetetlen, hogy kikerüld a arcbőr csillogását, amelyen a legegyszerűbben a kendővel tudsz segíteni, amelyet csak a zsíros területre kell nyomni és a problémát máris elfelejtheted!

3. Fényvédő faktoros stick
Sokan nem gondolnak arra, hogy nem csak a tengerparton lehet leégni, de akkor is szükség van a napfényvédő termékekre, ha a munkába indulsz. Szerencsére azonban nem kell hatalmas flakon naptejjel rohangálni, hiszen már lehet kapni célzottan az arcon alkalmazható fényvédő faktoros sticket is, mindenképpen megéri beszerezni egy ilyet!

4. Szájfény
Ha igazán üdévé szeretnéd tenni az arcod, akkor nem hiányozhat a neszesszeredből a szájfény. Használhatsz áttetsző színűt, de nyáron talán még jobb hatást érhetsz el egy enyhén csillámos típussal. Sokszor többet érhet egy élénk színű rúzsnál.

5. Higiéniai kendő
Nyáron szinte kötelező hogy tarts magadnál kellemes, szolidan illatosított kendőt, amellyel bármikor felfrissítheted a bőrödet, és különösen nélkülözhetetlen, ha sokáig kell utazni. Felesleges állandóan parfümmel fújni magad, ehelyett használj bátran higiéniai kendőt, ha letörlöd a nyakad, hónod alját, akkor nem csak a kellemetlen szagoktól szabadulhatsz meg, de fel is frissülsz!

6 Arcfrissítő permet
Szerencsére már egyre nagyobb a választék az arcfrissítő permetek terén, ha eddig még nem próbáltad ki, akkor idén nyáron ne hagyd ki. Csak egy fújás és máris felfrissül az arcbőröd, sőt a sminkedet is tudod rögzíteni vele! Neszesszered kedvence lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva