Életmód

2010.06.01. 09:48

Mini vagy maxi?

A hosszú, könnyű anyagú, mintás ruha általában a nyár slágere, kényelmes viselet, de sokan mégis a minire szavaznak, hiszen kétségtelenül látványosabb.

NANA.HU

Sokáig úgy tartották, hogy a maxi ruha amellett, hogy tipikus nyári viselet, utcán, de legfőképpen strandon igazán stílusos, ellenben a miniruha a tengerpartra egyáltalán nem ideális, viszont nyári bulizásnál, esetleg ünnepélyesebb, elegánsabb alkalmakkor tökéletes választás. Mára ezek az idők elmúltak, a hírességek tucatjait látjuk a vörös szőnyegen tipikusan nyári, extra hosszú ruhában és a strandon is találkozhatunk miniruhás lányokkal.


Idén különösen divatosnak számít a mintás, vidám színű, könnyű anyagú maxi ruha, de most nem lehet eldönteni, hogy sikkesebb viseletnek számít-e, mint a miniruha, amely az idei szezonban hihetetlenül változatos vonalú, szabású és mintájú lehet.

Régebben határozottan két pártra szakadt a nőtársadalom, az egyik csoport az extra hosszú ruhákra szavazott és soha nem vett volna fel minit, mert azt már ízléstelennek tartotta. A másik csoport viszont csak miniruhában tudta elképzelni magát, mert a hosszú fazont unalmasnak és öregesnek érezte. Ma már nem kell feltétlenül egy csoportba tartoznod, bátran kísérletezhetsz minden fazonnal, ahogy teszik ezt a hírességek is. Nicole Scherzinger, a Forma-1-es világbajnok, Lewis Hamilton barátnője például hangulatának megfelelően variálja a két fazont, attól függően, hogy éppen nőiesebb, vagy éppen szexibb oldalát kívánja kihangsúlyozni.

Nézd meg, mit választanak a sztárok és lesd el trükkjeiket! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva