Életmód

2010.07.26. 14:40

Egy szexológus naplója: Vétlen péniszek rangadója – 7. Rész

Legyél férfi! Legyél jobb férfi! Szextréning, intimedzés, élvezkedés – neked való lesz a szex.

BAMA

Miben zavar a bajos pénisz?

Miben zavarhat téged a kicsi, görbe esetleg sínylődő pénisz? Ugye a kipróbálás adja meg ezt a tudást. Ha még nincsen elég tapasztalatod, akkor is jó lenne tudni, hogy mire számíthatsz. Nézzük akkor sorjában.

Kicsi pénisz

Relatív a méret, amit a saját testarányaidhoz képest, másokhoz képest és a szintén változékony hüvelyméretekhez képest ítélhetünk meg. Saját testarányaidhoz képest a nyugodt, szobahőmérsékletű, szexszel és mással karbantartott, átlagos pénisz vége a comb felső harmadának végével egy vonalban helyezkedik el. Lehetsz ennél valóban vagy relatív módon kisebb.

Relatív kisebb: Az elhízás teljesen másnak tünteti fel ezt az arányt, mert elméretezi a testet. Így a pénisz kisebbnek tűnik a kívánatosnál. A sportosan izmos test viszont a kisebb péniszt is jobb helyzetbe hozza.

Abszolút kisebb: Normál testarányoknál a pénisz nem éri el az átlagos combhoz viszonyított hosszméretet.

Genetikai ok: Öröklötten kisebb péniszméret.

Alulműködés ok: A pénisz nem éri el a saját méretét sem, mert keveset és rövid ideig van használva, kevés a szex, alulterhelt, alulműködik. Bármilyen eredetű potenciazavaroknál hasonló alulműködések vannak: korai magömlés. Természetesen hozzáillő libidózavarokkal, párkapcsolati problémákkal, egyéb bajokkal, melyek már színes, egyedi képet mutatnak.

Szerzett ok: A baleset viszonylag ritka és változatos. Inkább a herék, mint a pénisz sérülékeny. A pénisz sérülései hegesedéssel, ezért méretcsökkenéssel és torzulással járhatnak.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva