Életmód

2010.07.27. 08:20

Szépségtippek strandoláshoz!

A vízparton is ellenállhatatlan leszel, ha követed egyszerű és könnyen megvalósítható tanácsainkat! Villám szépségtippek augusztus előtt!

BAMA

Már korábban is felhívtuk a figyelmet arra, hogy a nagy hőség, az erős napsütés éppúgy igénybe veszi a bőrünket, hajunkat, mint télen a hideg. Augusztusban még mindenkinek marad lehetősége, hogy kihasználja a napsütést, most öt gyorstippel segítünk, hogy a strandon is szépnek érezhesd magad!


Vizes hatású konty

Zsíros állagú, vagy ragacsos zselé helyett inkább tekerd a nedves hajat hajcsavarókra, majd ha megszáradt, készíts egy laza kontyot! A vizes hatású frizura idén nem csak a vízparton számít divatosnak, akár egy esti bulin is hódíthatsz vele!


Narancsos körömlakk

Idén nyáron még hódít a 80-as évek-stílus. A szépségápolásban különösen, a narancs, legyen szó rúzsról, vagy körömlakkról, most igazán trendi! Elsőre biztosan furcsán hangzik, mert a narancssárga nem megszokott szín a körmökön, de pont ettől lesz az egész izgalmas. A megfelelően kiválasztott színárnyalat egész napos ragyogást biztosít körmeidnek.

Sima lábak

Ha nagyon kevés időt van a szőrtelenítésre, borotva helyett inkább válassz szőrtelenítő krémet. Miután magadra kented a kenőcsöt, egy meleg, nedves ronggyal töröld le azt. Ha tovább szeretnéd megőrizni lábaid simaságát, menj el szoláriumba – hidd el, csodákat művel!


Lila szájfény

Ha augusztusra már sikerült szerezned egy kis színt, akkor hangsúlyozd ki! Próbálj ki egy egyszerű, finom, lilás árnyalatot az ajkaidon. A hűvös szín ki fogja emelni a meleg, aranyló tónusokat az arcbőrödön.
Bársonyos bőr

A bőr szárazsága nyáron is problémát okoz, a hidratálásra ügyelni kell a legmelegebb hónapokban! Ha unod a testápolódat, akkor dörzsölj inkább pár csepp könnyű, illatos olajat a testedre, vagy add hozzá a fürdővizedhez. Úgy fogod érezni magad, mintha kicseréltek volna.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva