Életmód

2010.08.16. 07:55

Vízparti szexparti

Javában tombol még a nyár, alkalomadtán a vízben is egymásra találhattok. Szextippek vizes kalandokhoz.

NANA.HU

Nyaralás alatt a legtöbb párnak több ideje van arra is, hogy kicsit gatyába rázza a szerelmi életét. Vagy ha nem kell mit gatyába rázni, akkor tovább pezsdítse. Mindegy. A tengerparti, esetleg medencés együttlétek lebukás-veszélyes izgalma mindig édes, de a hagyományos misszionárius pózon kívül több más variáció is tovább fokozhatja az izgalmakat. Íme néhány tipp, a leggyakoribb nyaralás alatt előforduló helyszínekhez és strandcuccokhoz.


A tengerparton

Keressetek megfelelő helyet a parton, ahol a hullámok a partot érik, de lefekve még derékmagasságig felszöknek. A párod feküdjön a hátára, szemben a nyílt vízzel, könyökén támaszkodva, kinyújtott lábakkal. Az ölébe ülve a nyílt vízzel szemben akár a medencéjén, vagy a térdein is támaszkodhatsz. A hullámok így éppen testetek közös pontjánál érnek el benneteket, miközben akár a naplementében is gyönyörködhettek.

A melegvizes medencében

Itt mindig van kényelmes ülőhely a medence szélén, hátra lehet dőlni, ráadásul amúgy sem ajánlott a sok hirtelen mozgás. A férfi üljön kis terpeszben, míg a nő vele szemben az ölébe ül. Így könnyen megkapaszkodhat partnere vállában, vagy akár a medence szélében. Illetik sötétedéskor vagy zárás előtt, illetve üres medencében kipróbálni.

A jacuzziban

Állítsátok a vízsugarakat abba az állásba, ahol a legfelső fúvók a nyakat masszírozzák. Kapaszkodj a nyakpárnába, vagy a medence szélébe, és lebegtesd a tested a víz felszínén. Partnered a lábaid közé lépve könnyen megtarthat téged, miközben a lebegés hatására egyszerre mozgathatjátok a testetek.

A gumimatracon

Minden nyaralás egyik alapkelléke a gumimatrac. Ezért bárhol nyaraltok is, ezt a pózt biztosan kipróbálhatjátok. Feküdj a matracra derékmagasságig, hogy lábaid a vízben lógjanak. Partnered hátulról emelje fel a combjaid, így könnyen beléd hatolhat és közben nem lesz nehéz tartania. Csak vigyázzatok, nehogy a nyílt víz felé vegyétek az irányt ringatózás közben!

Óriás úszógumiban

A hatalmas teherautógumi-belső akár fotelként is szolgálhat egy kéjes ringatózáshoz. Szembe fordulva vele ülj a partnered ölébe, hogy lábaitok kifelé lógjanak a körből. Ne félj, nem fogtok kicsúszni, hiszen karral is tudjátok tartani egymást, de kényelmesen hátra dőlve meg is tartjátok magatokat. A vízen ringva kisebb erőt is kell kifejtenetek az ütemes mozgáshoz.

Éjjel a csónakban

Egy romantikus csónakázás jó hangulatot ad az összebújáshoz. Nem kell megvárni míg partot értek, csak vigyázzatok, nehogy felboruljatok. Célszerű egymás mell é feküdni, a lány a fiúnak háttal. Így átkarolva egymást nem leng ki túlzottan a csónak, és „száraz” befejezése lehet az aktusnak.

Segít a strandlabda

Gumimatrac mellett strandlabda is tuti van nálatok. Éjjel a vízparton jobb hasznát veszitek, ha hasra fekve te a medencéd alá helyezed. Ez megemeli a csípődet, így partnered könnyebben tud hátulról beléd hatolni. Mivel mindketten hason fekszetek, végtagjaitokkal egyensúlyozni, vagy akár kissé térdelni is tudtok, így nem gurultok el egyik irányba sem. Maradjatok azon a szakaszon, ahol a hullámok épp csak a derekatokig csapnak fel.

Haladóknak a medence lépcsőjén

Ez a póz talán kissé szokatlanabb a többinél, de a bátrabbak kipróbálhatják. A férfi azon a lépcsőfokon ül kis terpeszben, ahol éppen a derekáig ér a víz. Te az ölébe ülsz, lábaidat a felsőbb lépcsőfokra teszed, hogy térdeid partnered hóna alatt legyenek (a karjával tartani tud). Hátra dőlve párod combja megtart, de megtámaszkodhatsz a térdén vagy az alsóbb lépcsőkben is. Így csak az arcod van kint a vízből, de megtapasztalhatod a súlytalanságot és a gyönyört egyszerre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva