Életmód

2010.09.09. 11:07

Használd a tantrát, hogy boldogabb légy!

Fedezd fel a szex egy magasabb fokozatát, amelyben intenzívebben élheted át a gyönyört partnereddel együtt.

NANA.HU

A tantra szex hallatán legtöbben csak arra gondolnak, ez is egyfajta szexhóbort, amiben a nőknek biztosan kijut az orgazmus. Esetleg még összefüggésbe hozzák Stinggel, hiszen ő köztudottan a tantrikus szex híve. S bár ez az elképzelés nem jár messze az igazságtól, valójában a tantra szex nem kizárólag az orgazmusról szól.

Ez a több ezer éves tudomány a szexet a megvilágosodás felé vezető ösvénynek tartja. A testiség ebben az esetben leginkább az energia felszabadítására irányul, amely nem mellékesen egyesíti a férfi és a nő lelkét, hogy közösen jussanak el abba a bizonyos megvilágosodott lelkiállapotba. A tantra szex helyes alkalmazásával a partnereknek hosszabb, lassabb, intenzívebb szeretkezésben és orgazmusban lehet részük. Mindennek alapja a helyes légzés ugyan, de ez csak a kiinduló pontot adja meg és attól, hogy valaki lassabban lélegzik, még nem gyakorolja a tantra szexet.

Ez nem instant orgazmus

Bár leegyszerűsített tippeket lehet adni, és alább fogunk is, a tantra szex sikere nem egyetlen éjszaka alatt fog beérni. Arról nem is beszélve, hogy bár rengeteg fórumon, cikkben, könyvben leírják, hogy a tantra valójában nem a szexről, hanem a lelki megvilágosodásról, a meditációról és a spirituális élményekről szól, valószínűleg igen kevesek jutottak el ezen irományok segítségével a hőn áhított nirvánába. Egyszerűbben: jó, jó ez a tantra, de mikor lesz orgazmusom? Mi nem ígérjük tehát, hogy az alábbi tanácsokat követve mindenki zümmögő szexistenné/istennővé változik. De aki azzal a partnerével próbálja ki, akit szeret, talán a hétköznapitól eltérő, meghitt és emlékezetes szeretkezésben lehet része.

Nem kalandoroknak való

A tantrikus szexnek ugyanolyan fontos alapját képezi a lelki felkészülés, mint a fizikai. Nem is a szex, sokkal inkább a szeretkezés a megfelelő kifejezés erre. Ennél fogva az olyan párok, akik nem ismerik és szeretik egymást eléggé, nem képesek az érzelmek őszinte odaadására és fogadására – ha másért nem, az újdonság varázsa és izgalma miatt.

Kattints ide a gyakorlati tanácsokért!>>>

NANA.HU -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva