Életmód

2010.09.23. 11:00

Igaz történet: Vad szex kontra lágy simogatás

Engem mindig is a gyengéd, simogatós szerelem vonzott, mintsem a vad szex. Még a filmekben sem rajongok az indulatokkal teli erotikus jelentekért, inkább a becézgetés, a rajongó pillantás vett le a lábamról. Pétert az ellenkezője. Bevallotta, hogy élete legszebb pillanatai mindig az ágy körül zajlanak, és nem csendben.

NANA.HU

A gép előtt ültem a szobámban, és teljesen el voltam keseredve. Úgy éreztem, soha nem tudom elsajátítani a számítógépezés rejtelmeit. Pedig annyira örültem, amikor a család segítségével összegyűlt a gép ára. Néhány órai bíbelődés után már meg is bántam, mert összevissza nyomkodtam a billentyűzetet, amikor például szerintem ok nélkül pindurivá váltak a betűk, vagy eltűnt a gépből minden, amit szorgalmasan belepötyögtem.



Igencsak szégyelltem magam, amiért nem sikerül zöld ágra vergődnöm a géppel, pedig már alig vártam, hogy az interneten szörfözgessek. Amióta az egyik tévécsatornán rendszeresen látok egy műsort arról, hogyan ismerkednek az interneten keresztül egymással a férfiak és nők, azóta minden vágyam az, hogy én is megtehessem, hogy bejelentkezzek, ahogy ott láttam: Halló, hol vagy, én itt! Ilyesmire gondoltam. Persze mindenkinek elújságoltam, hogy megvan a gépem, és amikor megkérdezték, hogy megy a dolog csak ezt válaszoltam: Fáj a winchesterem.



Munkahelykeresésem során szimpatikusnak talált egy kedves főnöknő, akinek azt füllentettem, hogy jól megy a számítógépezés. Hogy ne maradjak szégyenben, megkerestem régi barátomat, Pétert, és kértem, vállaljon el engem egy kis továbbképzésre. Attól kezdve az estéket a helyes kis lakótelepi lakásban, Péter „tanár úr” karmai között töltöttem.

Kattints a folytatásért!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva