Életmód

2010.10.27. 14:16

A szexet 50 éves kor felett is vissza lehet szerezni!

Nem jött meg vagy túl korai? Szeretnéd, ha megfeledkezhetnél róla? Mire jó a menzesz és mitől lehetsz boldog és vágyfokozó nő?

NANA.HU

A természetesség egyúttal változékonyság is. Ez azt jelenti, hogy bármi történik a nővel, ahogy éppen változik az élete, úgy változik meg a ciklusa is. Minél fiatalabb, annál érzékenyebb és gyorsabb a reakcióideje. Ez egy tiszta korszak az egészséges nőknél. Nem véletlen, hogy az idősebb férfiak ezt a kort választják a nőkben és egyáltalán nem zavarja őket a korkülönbség. Bizonyos dolgok csak körülbelül 16 és 25 év között működnek a nőben.

Később, mondjuk 30 év felett, sok nő lelassul és leterhelődik. A szervezetük kevésbé érzékeny, lassan alkalmazkodnak és gyakran elégtelenül, a ciklusuk pedig úgy változik meg, hogy nem áll vissza az eredeti időtartamra, hanem úgy marad, ahogy valamiért kilendült. Ha még az egészségük is romlik, akkor ettől csak további elégtelenségek és zavarok támadnak a nemi működésekben.

Ez természetesen a vágyat támadja meg először, hiszen ez a nemi működések alfája. Ha ezzel baj van, akkor az sem működik jól, ami utána következne vagy el sem indul. És kedvezőtlenül megváltozik ezzel együtt az illat is, ami nélkül a szexuális vonzalom nem képzelhető el.

A cikk folytatása >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva