Életmód

2010.10.08. 08:34

Férfiak: Milyen álmaik asszonya?

Mit gondolsz, vajon a szőke bombázó, a temperamentumos latin vagy a természetes barna nőideál testesíti meg minden férfi vágyát?

NANA.HU

Vagy a külső ma már mit sem ér magában, és a modern férfi elsősorban a belső tulajdonságok alapján keresi álmai nőjét?

„Nem mondhatom, hogy létezik egy bizonyos típus, és kizárólag csak az jön be nekem. Azért alapkövetelményeket tudok állítani a nőkkel szemben. Álmaim nője legyen határozott és céltudatos, külsőleg inkább vékony, sportos testalkatú, figyeljen oda magára, vagyis szeresse a sportot.

Mivel rendszeresen úszom és kosárlabdázom, fontos számomra a mozgás. A többi külsőség semmit nem jelent, nem álmodom egy szőke, nagy mellű bombázóról. Álmaim nője a természetével érintsen meg.” Attila (28 éves)


„Hajszínben sosem volt ideálom, nálam nem elsődleges szempont, hogy néz ki egy nő. Talán csak annyiban, hogy legyen mindig ápolt, és törődjön magával. Sokkal hangsúlyosabban odafigyelek a belső értékekre: a nagy ő alapvetően legyen türelmes, megértő, őszinte, családcentrikus, fontos a közös érdeklődés. Azt hiszem, elég szerencsés vagyok, mert a kedvesem személyében már megtaláltam álmaim nőjét, akivel lassan egy éve vagyunk együtt.” Gyula (27 éves)
„Általában azokat a nőket veszem észre, akik elég nőiesek. Mindig nehéz megfogalmazni, hogy mire vágyunk. Az előző barátnőm például magas, vékony, fekete, rövid hajú lány volt, a mostani viszont egészen más típus, hosszú barna haja van. Fontos talán számomra, hogy a választottam legyen házias, szeressen jókat főzni, de emellett legyen ízig-vérig nő. Talán a legfontosabb, hogy szeressen engem, és képes legyen bizonyos fokig kompromisszumot kötni a szerelmünk érdekében, hiszen csak együtt lélegzik egy kapcsolat.” Attila (26 éves)

„Érdekes, hogy mindig a szőkék nagy hódolója voltam, mivel ez a szín szerintem az ártatlanság jelképe. Húszévesen csak így képzeltem el álmaim nőjét. Persze, ahogy mindenki, én is változom, és ma már máshogy gondolom. Fontosabbnak tartom egy nőben, hogy legyen kisugárzása, hogy csillogjon a szeme, és az összkép levegyen a lábamról. Típusban közelebb állnak hozzám a kiegyensúlyozott, mégis temperamentumos, energikus nők. A jelenlegi barátnőm pedig hála az égnek épp ilyen.” Attila (33 éves)

Olvasd tovább a cikket!>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva