Életmód

2010.10.03. 09:32

Fiút vagy lányt szeretnél?

A legújabb kutatások szerint az élelmiszerek megfelelő kombinációjával és az időzített szex-szel befolyásolhatod születendő babád nemét.

NANA.HU

Amióta világ a világ próbálják megfejteni a fiú- vagy lányszületés okát (milyen jól jött volna egy biztos módszer a királyi családok leszármazottainál), több-kevesebb sikerrel. Sokan támaszkodnak a régi bölcsességekre, miszerint ha a nő lányt szeretne, dugja a párját forró fürdőbe, vagy itasson egy csésze erős kávét az aktus előtt.



A legújabb kutatások még közelebb viszik a nőket a várt eredményhez, ugyanis bizonyos ételek segítenek befolyásolni a fiú vagy lány fogantatását.

Mégsem véletlen?

A fogantatásnál a baba neme a véletlenen múlik, és természetesen a legfontosabb dolog az, hogy egészséges legyen, de ha szeretnéd növelni a fiú vagy lány utód esélyét, néhány dolgot megtehetsz.

Ahhoz, hogy lányod születhessen, egyél sok tejterméket, sótlan ételeket, rizst, tésztát, diót és a kagylót, kevés mennyiségű húst és burgonyát, igyál ásványvizet, valamint kerüld a fiúknál ajánlott élelmiszereket.

Ahhoz, hogy fiad foganhasson, részesítsd előnyben a sós ételeket, sok húst, halat, fehér lisztből készült termékeket, tésztát, spenótot, paradicsomot, gombát, friss gyümölcsöt, és mellőzd a lányokhoz ajánlott élelmiszereket.

Kattints a folytatásért >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva