Életmód

2010.11.02. 15:21

Tényleg érdemes összeköltöznötök?

Randiztok már jó ideje, kimondtátok párszor ezt az ijesztő „szeretlek” szót is, és elkezdtetek hangosan gondolkozni azon, vajon itt lenne-e az ideje az összecuccolásnak. Készen álltok arra, hogy a kapcsolatotok egy igazán komoly szintre lépjen?

BAMA

Nyilván izgalmasnak tűnik a gondolat – a nők esetében ez egész gyakori előfordulás. Elképzeljük, milyen szép is lesz így együtt, és abban reménykedünk, hogy innen aztán már nincs visszaút. De valóban így van, vagy csak a jó képzelőerővel vegyes optimizmusod sürgeti ezt a lépést?

íhirdetes> 

Érdemes az alábbi hat kérdéssel kapcsolatban megvizsgálni önmagatokat és a kapcsolatotokat, és egyből reálisabban láthatjátok a helyzetet – és rossz esetben egy komolyabb csalódástól is megkímélhetitek magatokat.

1. Átmennétek a vécépapír-teszten?

Ez nem vicc, na. A fogkrémes tubus problémája után (ami valójában csak a precizitás kontra nemtörődömség kérdése) a második legnagyobb pitiánerség, amin össze szoktak veszni a párok, a vécépapír. A világban tudniillik kétféle ember él: az egyik szerint a fal felől kell érkeznie papírnak (tehát alulról), míg a másik szerint a tekercs tetejéről, előre kell lelógnia a papírnak.

És ha véletlenül kiderül, hogy nem egyformán gondoljátok, még idejében érdemes megtudni, hogyan is kezelnétek egy ilyen helyzetet – apró, de sokatmondó tényező. Vajon ki lesz az, aki enged? Mit szóltok a kompromisszumos megoldáshoz? Felszereltek inkább két vécépapír-tartót, vagy egyszerűen a polcon/tartályon/pulton hagyjátok a gurigát? (Bónusz ötlet a fogkrémes tubus problémájára: legyen külön fogkrémetek. Vagy használjatok talpas, adagolós fajtát.)

2. A szabad időtöket is inkább egymásnál töltitek?

Ha élvezitek annyira egymás társaságát, hogy a munkán és barátokon kívüli időben is inkább egymásnál lógtok, az jó hír. Pláne, ha ettől egyikőtök sem érzi azt, hogy elbitorolták a privát terét, vagy hogy a másik megfojtja őt ezzel. Ha a hétköznapi semmittevés közben is mindketten szerettek a másik közelében lenni, jó eséllyel a közös fridzsider vagy telefonvonal is működni fog.

A teljes cikk >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva