Ezotéria

2009.03.09. 06:29

Gyógyító horoszkóp - a 11. hétre (márc. 9 - 15)

A Szűz fáradékony lehet, a Vízöntő pedig pszichoszomatikus betegségekbe keveredhet a következő napokban.

Herczeg Kata

KOS
Alaposan ellenőrizze, hogy mit eszik, elég friss-e az étel, és nincs-e benne túl sok tartósítószer. Belei egy ideje a szokottnál érzékenyebbek, de ezekben a napokban még inkább óvatosnak kell lennie. Ha lebetegszik, akkor a hét közepére tervezett fontos programja is veszélybe kerülhet, ami más irányba terelheti terveit, és lelkileg is kedvetlenné, és csalódottá teheti.

Biztos tippek fájdalom ellen >>>

BIKA
Nem érdemes halogatni a kontrollvizsgálatot, legkésőbb a hét közepén feltétlenül intézze el. Ha vár, és közben nyugtalankodik, azzal árthat az egészségének, viszont felgyorsíthatja a regenerálódását a jó hír, hogy már minden rendben van. Torkát és az alsó testét továbbra is óvja a hidegtől. Hordjon kék ruhát, kék sálat, egyen mézet, igyon hársfateát.

Mi van a pohárban? >>>

IKREK
A lassan rendeződő otthoni problémái most megismétlődhetnek, de amennyi bosszúságot okoznak, annyi segítség is érkezik a bolygóktól a megoldásukhoz. Önbizalma felerősödik, és úgy érzi, hogy egyedül is mindent el tud intézni. Azért ossza meg a feladatokat a barátaival. A hétvégén nemcsak kimerülhet, de még egy kis láz is hozzájárulhat ahhoz, hogy kénytelen legyen lassítani.

Szedjük vagy ne? >>>

RÁK
Fontos feladatait intézze a hét első két napján, a munkájával is próbáljon végezni szerda reggelig. Mert utána a telihold miatt a hangulata sem lesz felhőtlenül derűs, és a várható események sem fogják feldobni. Legjobb lenne, ha átaludná a reggeli órákat, utána fitten, egészségesen ébredne. Vigyázzon a térdére és a bokájára, még a járdán is nézzen a lába elé!  

Kell a folyadék >>>

OROSZLÁN
Erején felül segít mindenkinek, de már a hét első napján nemcsak külső akadályokba ütközhet, hanem korábbi, szívidegességből származó panaszai is visszatérhetnek, és rádöbbentik, hogy legalább annyit kellene törődnie saját magával, mint másokkal szokott. A hétvégén sétáljon sokat a szabadban, így megelőzheti a magas vérnyomás kialakulását.

Pletykál a szemed >>>

SZŰZ
Kis fáradékonyság jelezheti a hét első napján, hogy valami nincs teljesen rendben az egészségével. Ha már a homloka és a halántéka is fájni kezd, akkor ne fejfájás csillapítót vegyen be, hanem vizsgáltassa meg a fejét szakorvossal. A szerdai telihold kissé felnagyíthatja nemcsak a fájdalmait, hanem a lázát is. Minél gyorsabban megkapja a megfelelő gyógyszert, annál hamarabb gyógyul.

Alvás helyett álmodozás >>>

MÉRLEG
Az előjelek vírusfertőzésre utalnak. Most sok múlik azon, hogy mennyit foglalkozik a betegség megelőzésével. Az sem tekinthető túlzásnak, ha a higiéniával kapcsolatban mindenre ügyel, tehát ne zavarja, ha a környezete emiatt megmosolyognak. Válasszon immunerősítő készítményt, és fogyasszon rendszeresen nyers gyümölcsöt és zöldséget.

5 gyógynövény nőknek >>>

SKORPIÓ
Kicsit rájár a rúd a barátaira, legalábbis egészségileg. Legalább most ne méltatlankodjon, mert hamarosan követi őket, különösen a veséje kerülhet veszélybe, főleg akkor, ha az alsó testét nem tartja melegen. A hirtelen láz, ami a hét közepén jelentkezik, lehet, hogy fejfájást okoz. Bízza az orvosra a terápiát, mert a hideg borogatástól megfázhat a homloka.

Emésztetlen problémák >>>

NYILAS
A megszokott nyugalma most egy kicsit felfordulhat. Otthon maradhatnak az influenzás gyerekei, rokonok érkezhetnek, talán még külföldről is, és számolatlanul szórhatja a pénzét, ameddig tart. Úgy tűnik, önfegyelmével lehetnek majd problémái. Különösen szerdán ügyeljen arra, hogy ne boruljon ki, tehát ne igyon kávét, mert az fokozza az izgatottság érzését, inkább jó erős citromfű teát fogyasszon minden nap. Hétvégén már a derűsebb oldaláról tudja majd szemlélni a helyzetet. 

Méregtelenítés ésszel >>>

BAK
Sokat utazik, autót vezet, vagy munkája végzése közben ül sokat, és közben lógatja a lábait? Ne csodálkozzon, ha a vérkeringés nem tökéletes, és vizesedni kezd. Alsó lábszára kötőszövetei nehezen birkóznak meg ezzel a helyzettel, különösen akkor, ha kevés vitamint fogyaszt. A telihold hatására még inkább zavarhatják a kellemetlen tünetek (esztétikailag is).

Járj ellenőrzésre >>>

VÍZÖNTŐ
Egyre sötétebben látja anyagi helyzetét, ami végül pszichoszomatikus betegséghez vezet. Megfájdulhat a gyomra, a térde, esetleg még a lába is megsérülhet. Különösen szerdán, a kora reggeli telihold hat rosszul a hangulatára. Érdemes lenne, egész héten orbáncfű teát innia, mert az ital javítja a kedélyét, és megakadályozza a depresszió kialakulását.

Candidiázis >>>

HALAK
A telihold fogfájást okozhat, de egy váratlanul érkező pénzösszeg ellensúlyozza a hangulatát, és arra is lehetőséget teremt, hogy egy jó nevű orvost felkeressen.  A hét vége már kifejezetten jó hangulatban telik majd, barátai révén az életritmusa is felpezsdül, és sok olyasmit is megengedhet magának, amihez korábban nem volt lehetősége vagy elég energiája.

Álomfejtő szótár >>>

Híres Halak >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva