Ezotéria

2009.03.04. 06:00

Halak gyerek (február 19 - március 20)

Álmodozó, érzékeny, barátságos kisgyerek, aki legszívesebben mindig a családi fészek melegében ülne. Nagyon nagy szeretetigénye van, és nagyon tud szeretni.

BAMA

Könnyen megbántódik, ilyenkor teljesen bezárkózik, és napokig a fájó sebeit ápolgatja. Idealista, ezért könnyű becsapni. Mindenkiről jót feltételez és mindenkihez nyitott szívvel áll. Csalódások és idő kell ahhoz, hogy rájöjjön, nem mindenki olyan, mint ő és a szerető szülei.

Társaságban, óvodában kezdetben félénk, visszahúzódó, de amint megszokta az új helyet, gyorsan beilleszkedik és nagyon sok barátot szerez. Mindenki szereti, mert kedves, mosolygós, jó gyerek, akivel sosincs semmi baj. Sokat segíthetünk neki azzal, ha növeljük az önbizalmát. 

Kedveli a kézműves foglalkozásokat, legyen az rajzolás, ragasztás, gyöngyfűzés vagy varrás. Kreatív és remek kézügyességgel rendelkezik. Szívesen készít ajándékokat és örömmel adja mindenét oda azoknak, akiket szeret. Jószívű és előzékeny. Segít a bajba jutott kis társain, és meghallgatja az elesetteket.

Fejlett humorérzéke van és rendkívül intelligens. Az őszinteség nem az erőssége. Számára egy kis füllentés nem egyenlő a hazugsággal, csupán - bizonyos helyzetekben - az empátia része.

Gazdag fantáziavilágának köszönhetően örömét leli a mesekönyvekben, meselemezekben és a gyerekszínházakban. Szereti a zenét, a természetet, a kirándulást és az állatokat.

A Halak jelképvilága

Uralkodó bolygója: Neptunusz

Eleme: víz

Fém: platina, ón

Drágakő: holdkő

Kedvenc színe: halvány tengerzöld

Növények: tavirózsa, fűzfa

 

Kapcsolódó cikkek, olvasnivalók:

Amit tudni lehet a Halakról >>>

Halak horoszkópok >>> 

Eleme: víz

Fém: platina, ón

Drágakő: holdkő

Kedvenc színe: halvány tengerzöld

Növények: tavirózsa, fűzfa -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva