Ezotéria

2009.06.08. 12:46

Lakberendezési horoszkóp

Vajon van összefüggés a csillagok állása és a lakberendezés között? Elképzelhető, hogy születésünk időpontja meghatározza egy meghatározott stílus iránti vonzalmunkat vagy épp viszolygásunkat?

BAMA

Bizonyára, ilyen és hasonló gondolatok, megfordultak már a te fejedben is. Asztrológusok különböző megfigyeléseikre támaszkodva azt állapították meg, hogy bizonyos csillagképek szülöttei egy meghatározott stílusú környezetben érzik magukat a leginkább jól. Ha lakásfelújítás előtt állsz, vagy szeretnéd harmonikusabbá tenni a környezeted, nézd végig az alábbi összeállításunkat!

Bak, az esztéta XII. 21. – I. 19.

A bakok szavahihetőek és büszkék. Sikerorientáltak.
Lakáseszményük az olyan testre szabott környezet, amelyből erőt tudnak meríteni munkájukhoz.
Az egyszerű, visszafogott megoldások hívei, kedvenc színeik a fehér és fekete. Szeretik a nemesen egyszerű, már – már szigorú megoldásokat. Berendezésük drága de nem hivalkodó. Szívesen kombinálják a modernet az antikkal. Az esztétikumnál fontosabbnak tartják a praktikumot, ami elsősorban konyhájuk berendezésénél szembetűnő. A bakok sikeresek. A napi stressz oldásához számukra nagy jelentősége van a pihenésnek. Hálószobájuk rafináltan egyszerű és kényelmes.

Olvasd el a Bak napi horoszkópját! >>>

Vízöntő, a divatkövető I. 20. – II. 18.

A vízöntők szeretik a föltünést, a különlegest. Különös érzékkel követnek minden újat. Számukra nem létezik állandóság, legszívesebben állandóan lecserélnék berendezésüket. Stílusukat állandóan alakítják, így mindenre nyitottak. A színek összeválogatásában szertelenek, hol a vad neon árnyalatokat, hol a fénylő metál tónusokat, hol megint valami egészen mást részesítenek előnyben. Színkompozícióik a legtöbbször harsányak. Nyitottak minden meghökkentő stíluskeverésre. Bútoraik legtöbbször a legújabb divatot képviselik, nem idegen számukra a föltűnő, olykor rikító textília sem. Bátran használnak fémet, műanyagot és velúrt egy térben. A vízöntő a legszívesebben öröké mozogna, szárnyalna, táncolna. Számára semmi sem lehet meghökkentő.

Olvasd el a Vízöntő napi horoszkópját! >>>

Halak, az érzékenyek II. 19. – III. 20.

Az érzékeny, befelé forduló halaknak, kiemelten fontos a megfelelően kialakított otthoni környezet, ami biztosítja az újra föltöltődésükhöz nélkülözhetetlen klímát. Otthonuk tárgyaihoz bensőséges kapcsolat fűzi őket. Kedvencük a tenger színét idéző kékes zöld, melyet fehérrel és pasztell, esetleg rózsaszínnel vegyítenek. A halak egy csoportja a mediterrán stílust szereti, fehér falakkal, ívesen lekerekített formákkal, puha kárpitos bútorokkal. Másik részük viszont az 1001 éjszaka világát keresi, puha pamlagokkal és titokzatos selyempárnákkal. A legtöbb hal fázékony, meleget kedvelő, ezért szeretik a puha szőnyegpadlót. Kifejezetten jó érzékkel teremtenek maguk körül nyugalmat, képesek a legzajosabb lakásban is pillanatok alatt a nyugalom szigetét kialakítani.

Olvasd el a Halak napi horoszkópját! >>>

Kos, a kalandvágyó III. 21. – IV. 04.

A kos szívesen csavarog, keresi a kihívásokat. Talán éppen ezért lakásában szüksége van a nyugalomra. Szíve vágya az olyan otthon, ahol a kandalló előtt merengve kipihenheti a nap fáradalmait, ugyanakkor szereti a meglepő hatásokat. Az intenzív vörösök jó hatással vannak rá. Szívesen díszíti lakását markáns képekkel, szereti az öblös bőr foteleket, de nem idegen tőle egy függőágy vagy rattan bútor sem. Bár a főzés nem tartozik az erősségei közé, konyhája kialakítása praktikus, célszerű. Az öröké mozgásban lévő kos jól teszi, ha kialakít egy testedzésre alkalmas sarkot, netán házi uszodát, ahol fölös mozgásenergiáit levezetheti.

Olvasd el a Kos napi horoszkópját! >>>

Bika, a praktikus IV. 21. – V. 05.

Szereti a kiegyensúlyozott megoldásokat, így a minőség legalább annyira fontos számára, mint a takarékosság. Számára háza egy darabka biztos hátország, ahová visszavonulhat föltöltődni, ellazulni. Kedveli a természetes dolgokat, kedvenc színei a földszínek, barnák, zöldek, rózsaszínek. Fontosak számára a jó minőségű anyagok. A túl sok féle anyag és szín nyugtalanná teszi. Előszeretettel alkalmaz rusztikus, falusias hangvételű bútorokat, szereti a skandináv stílust és a stílbútorokat is. Lakókonyhája központi berendezési tárgya a tűzhely, ahol sok hangulatos órát tölt főzéssel. Szereti a társaságot, lakásából nem hiányozhat a nagy méretű ebédlő asztal, amit mindig sokan ülnek körbe.

Olvasd el a Bika napi horoszkópját! >>>

Ikrek, a mozgékonyak V. 21. – VI. 21.

Az ikrek lételeme az állandó kontaktus a külvilággal. Lakásukban sok hely kell az örökös vendégeskedéseknek és rengeteg ötletük megvalósítására. Vágyálmuk egy olyan ház, ahol kiélhetik örökösen megújuló átrendezési hajlamaikat. Irtóznak minden kötöttségtől és véglegességtől. Legkedvesebb időtöltésük a lakás átrendezése. Szeretik a könnyű, világos színeket, kedvencük a sárga. Lakásukban gyakran látni geometrikus mintákat, vicces megoldásokat. Mindig valami megújhodásra vágynak, legyen az csak valami apróság, mint például egy papírból készült lámpaernyő vagy egy csillogó textília. Állandóan meglévő, új iránti vágyukat a legkönnyebben könnyen mozdítható, kerekeken tologatható bútorokkal tudják megvalósítani.

Olvasd el az Ikrek napi horoszkópját! >>>

Rák, az otthonszerető VI. 22. – VII. 22.

A rákok igen érzékeny emberek, akiknek fontos az otthon fészekszerű melege. Lakásuknak, mint egy - a testüket védő - buroknak kell működnie. Kedvencük a gyöngyház fényben csillogó rózsaszín és mindenféle pasztell árnyalat. A berendezést illetően képesek kompromisszumra, de egy kényelmes ülőgarnitúráról, sok puha, meleg párnával semmi áron nem mondanának le. Stílusuk a romantika, meleg barna árnyalatú bútorokkal, puha szőnyegpadlóval. Szeretik a meghitt hangulatú, barátságosan kialakított hálószobát, ahol gyakran látni baldachint vagy vízágyat. Mivel a rák nagy hangsúlyt helyez az intimitásra, bőven alkalmaz hangulatfényeket.

Olvasd el a Rák napi horoszkópját! >>>

Oroszlán, a luxuskedvelő VII. 23. VIII. 22.

Az oroszlánok öntudatosak, szerintük a luxus hasznos és szükséges dolog. Lakásukban is luxus utáni vágyukat látják megtestesülni. Környezetük ízlést és eleganciát sugároz. Sok itt az arany és annak minden árnyalata, emellett mély vörösök hirdetik az itt lakók életörömét. Nem hiányoznak a szobrok sem e lakásokból. Jellemzőek a nagyvonalú, fehérre festett terek, rengeteg bársonnyal és selyemmel, különféle aranyozott tárgyakkal. Az oroszlánok igénylik a levegősséget. Számukra a lakás minden helyisége egy - egy színpad, ahol életük különböző jeleneteit folyamatosan játsszák.

Olvasd el az Oroszlán napi horoszkópját! >>>

Szűz, a rendes VII. 23. – IX. 22.

A szűz mérlegelő és praktikus. Különös adottsága a szépet a praktikussal összeházasítani. Törekszik a természettel való összhang megteremtésére. Különös gondot fektet arra, hogy lakásában környezetbarát anyagokat használjon, így leggyakrabban kerámiát, mészkövet és parafát használ. Szereti a barna és zöld árnyalatait, a visszafogott mintákat. Gyakran használ kordbársonyt, lenvásznat vagy tweedet. Bár a pénzt nem szereti az ablakon kidobálni, lakása berendezésekor nem spórol. Itt mindennek előre megtervezett helye van, a legapróbb részletekig mindenek harmonizálnia kell az egésszel. Bútorai tömör fából készülnek, amelyeknek alakja, elhelyezése olyan, hogy könnyű legyen a takarítás. A szűz akkor elégedett, ha környezetében tökéletes rend uralkodik. Gyakran és szívesen díszíti lakását élő virágokkal.

Olvasd el a Szűz napi horoszkópját! >>>

Mérleg, az élvezetek élvezője IX. 23. – X. 22.

A mérleg kiváló érzékkel válogatja össze a környezetében föllelhető tárgyakat. Számára az esztétikus megjelenési forma mindennél fontosabb, legyen forma, szín vagy a tér harmóniája. Otthona számára nem csak sima életteret jelent, hanem magának az életnek az élvezetét is. Amennyiben választhat a praktikum és szépség között, minden bizonnyal a szépet fogja választani. Vágyai netovábbját egy mediterrán környezetben található ház jelenti. Szereti a világos, harmonikusan összeválogatott színhatásokat, a szinte “illatozó” leheletfinom virágszíneket. Kedvencei közé tartoznak a régi vagy régies bútordarabok. Otthonának fontos eleme a borokkal teli polc. Konyhája hangulatát a különböző helyekről származó, olykor antik edények, porcelánok adják. Függetlenül pénztárcája és lakása méreteitől, mindenből a legjobbat hozza ki. A mérleg számára legfontosabb saját belső harmóniájának biztosítása. Ezért számára mindennél fontosabb, hogy fürdőszobájában ott álljon - egy ellazulásához nélkülözhetetlen - kényelmes fürdőkád.

Olvasd el a Mérleg napi horoszkópját! >>>

Skorpió, az impulzív X. 23. – XI. 21.

A skorpió szereti a hatásos, lendületes, kontrasztos megoldásokat. Kerül mindent, ami unalmas. Szereti az egzotikus, misztikus hangulatot. Kedvenc összeállítása a fehér feketével, a fekete pirossal és a fekete lilával, amihez bőrből és vasból készült tárgyakat párosít. A tapétától irtózik, helyette a nyers vakolatlan vagy nemes burkolatú falakat részesíti előnyben. Lakásában gyakran találkozni egzotikus maszkokkal, faragványokkal. Ülő bútorai a legtöbbször sötét színű bőrből, dohányzóasztala gránitból készül. Szívesen vesz régi, fémveretes szekrényeket, ládákat. A skorpió otthonában a legtöbbször tompa, sejtelmes fényviszonyok uralkodnak, amit fokoznak a nehéz, vastag, drapériaszerű függönyök is. A skorpió élete igen intenzív, amihez kiegészítésként fontos a megfelelő nyugalmat biztosító lakás. Bár hálószobája visszafogottabb a lakás többi részénél, a markáns vörös vagy fekete ágyneműről nem szívesen mondana le.

Olvasd el a Skorpió napi horoszkópját! >>>

Nyilas, a nomád XI. 22 – XII. 20.

A nyilas élvezi a végtelenséget. Ezt a vágyát kell lakásának is tükröznie. Lakásviszonyait megpróbálja úgy alakítani, hogy azok ne akadályozzák szabadságvágyában. A nyilas nem bírja a kötöttségeket, ami kiderül a formákhoz és színekhez való viszonyából is. Otthonában rengeteg a különleges, nem mindennapi, érdekes helyről származó tárgy, megoldás. Fő irányelve, hogy berendezése nemes és finom legyen. A környezetére leginkább jellemző anyagok a fa, az üveg, a bronz és az alumínium. Az egyes tárgyak hatásos elhelyezésére gonddal ügyel. Falai fehérek, ami előtt jól érvényesülnek a különleges formák és színek. A nyilas alapvetően nyugtalan természetére jó hatással van a gazdag házi könyvtára, ahol az útikönyvektől az ásatásokat bemutató művekig mindent megtalálni.

Olvasd el a Nyilas napi horoszkópját! >>>

További érdekes cikkeket, olvasnivalót, játékot és ajánlót a Kiskegyed Horoszkóp Magazinban találsz. Keresd az újságárusoknál! 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva