Ezotéria

2009.08.28. 10:00

A világ legszebb anyukája

Az egykor sztárolt modellről egyre kevesebbet hallani. Őt nem vonzza annyira a csillogás, a látványos siker, mint Oroszlán vagy Nyilas pályatársait. Rá a kemény munka, a szorgalom és a következetesség jellemző, hiszen 1970. augusztus 25-én, születése percében a Nap a Szűz jegyben járt.

BAMA

Nem csoda, hogy maximalista, hogy egyszerre mindenütt tökéletesen meg akar felelni. Él-hal a hivatásáért, de amikor nem dolgozik, akkor sem szívesen pihen.

Topmodellből családanya

2002-ben ment férjhez Matthew Vaughn brit filmproducerhez, s rá egy évre megszülte kisfiát, Caspart. Aztán válságba került. Ma már csak árnyéka volt önmagának. Az orvosok azt mondták: anorexiás. Ő erre hevesen tiltakozott:
– Egészséges vagyok, és nem fogyókúrázom. Ötvenhat kiló vagyok, csak két kilóval kevesebb, mint a megszokott súlyom. Számos kismama megy keresztül azon, amin most én. Megnyugtatok mindenkit, fantasztikusan jól érzem magam!
De kismamaként sem tudott elbújni a világ elől, a bulvársajtó folyamatosan a nyomában volt. Azt híresztelték, hogy a házassága tönkre ment. Hogy a karrierje derékba tört. De nevezték lelki betegnek, sőt, igazi betegséget is rebesgettek róla. Azt híresztelték, ezért nem esik teherbe.

De az élet bebizonyította, hogy mindez kacsa volt. Megszületett második gyermeke is. Való igaz, a gyerekek miatt Az ifjú férj kicsit háttérbe szorulva érezte magát. Egyszer azt nyilatkozta:
– Nincs szívem előhozakodni a magam dolgaival. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a kicsik fontosabbak lettek, mint én. Néha fölöslegesnek érzem magam otthon. Még szerencse, hogy a munkám vigaszt jelent és leköt. Legalább azt mondhatnám, hogy én vagyok a családfenntartó, de a világ első számú topmodelljével nem vehetem fel a versenyt.
Ha az ifjú férj ismerné a Szűz jegy adottságait, talán meg tudná érteni a feleségét. A boldogságát nehezen megtaláló fiatalasszony ugyanis nemcsak a gyerekekre szenteli az idejét, hanem a munkára is. Ugyanis amint tehette, újból munkába állt. Reklámfilmekben szerepel, és nagyfilm-szerep is csábítja.

Megbízhatóság, precizitás, munkamánia

Claudia egész eddigi életében, párválasztásában, munkamániájában és állandó „megfelelési vágyában” tetten érhető a Szűz jegy jellegzetessége. Nem csoda, hogy maximalista, hogy egyszerre mindenütt tökéletesen meg akar felelni. Él-hal a hivatásáért, amikor dolgozik, nem ismer se istent, se embert – és bizony, a férjét is képes háttérbe szorítani. A Szűz- nő ugyanis természetesnek veszi, hogy egyszer férjhez megy, de csak nagyon nehezen tud feloldódni a párkapcsolatban, és a házasságot nem annyira legalizált szerelmi kapcsolatnak, sokkal inkább kötelezettségnek érzi, ahol „teljesítenie kell”. Általában mindig magasra teszi a mércét, önmagának is, a párjának is. És nem igazán tud mit kezdeni az érzelmekkel. Nem tud hízelegni, kedveskedni, egész életét a racionalitás szövi át.

Általában sokat foglalkozik saját magával. Ritkán betegszik meg, s ha mégis, akkor elsősorban az idegei, illetve az idegeskedés nyomán az emésztőszervek és a bélrendszer kóros elváltozásai jelentkeznek. Claudiának a munka jelentette az életet éveken keresztül. Reflektorfényben élt, ez erősítette az önbizalmát. S ha azt mondja: imádja a gyermekeit, az csak az igazság egyik fele. A másikat alighanem elhallgatja: a gyermekek miatt háttérbe szorult a munkája. Ez pedig olyasfajta bizonytalanságot okoz, ami az egészségét is kikezdheti.
Ezért is menekül az otthoni kötelezettségek elől ismét a munkába, s miközben igyekszik maximálisan megfelelni a jó anya és feleség szerepnek, valójában a munkában érzi biztonságban magát. Ha pedig újra magabiztosnak érzi magát, akkor az összes testi panasza is elmúlik, szinte „magától meggyógyul”.

Kapcsolódó cikkek: 

Egy modell élete >>>

A jó sztárházasság titka >>>

További érdekes olvasnivalót, horoszkópot, sztárokról szóló cikkeket a Kiskegyed Horoszkóp Magazinban találsz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva