Ezotéria

2009.12.29. 11:19

Sorsfeladat 2010-ben

Ha valaki asztrológushoz fordul, és nem csupán a kíváncsiság, vagy a divat vezeti, hanem komolyan érdekli a jövője, abból előbb-utóbb kibukik a kérdés: „Nekem valójában mi a sorsfeladatom?”

Herczeg Kata

Válaszolni nem könnyű. Mindenképp ismerni kell a kérdező, sőt, még a családja életét, akkor is, ha a személyes horoszkópja elkészült. Itt tehát csak általánosságban, a Szaturnusz bolygó és a Plútó helyzetét vizsgálva lehet tanácsot, segítséget adni. De a válasz még így is rendkívül összetett.

Kezdődik a probléma rögtön azzal, hogy sajnos az előző életekről nincs információnk, tehát azoknak a következő életben vállalt következményeiről sincs. Talán nem tűnik teljesen demokratikusnak, de a születés pillanatában sem vagyunk egyforma helyzetben – se tehetségben, se adottságban, se szellemi hozzáállás terén.
Ezért is fordul elő, hogy ugyanaz a kellemetlen élethelyzet vagy sorsfeladat az egyik embernek megoldhatatlanul súlyos teher, a másik pedig nagyon sokat tud kihozni belőle, és fejlődik általa. Számtalan súlyosan beteg, fogyatékos ember szerzett diplomát, alkotott maradandót az irodalomban, a művészetek terén, minden nehézsége dacára (vagy talán épp azok által inspirálva, hogy megmutassa a világnak: igenis egyenrangú, ha nem több, mint az egészségesek.)

A rendkívüli szegénység sem gátolt meg mindenkit abban, hogy megtalálja a módját, hogyan tanuljon, hogyan tegyen szert nagy gazdaságra az élete folyamán. (Ahogy a lottó ötöst is el lehet szórni. Hányan voltak már, akiket a nyeremény inkább szerencsétlenné tett, s nem boldoggá!)
A horoszkópból „csak” azt lehet látni, hogy kinek milyen lehetőségei vannak a képességei kibontakoztatására, de hogy az miként sikerül, az már nem látható. Hasonlatos ez a bridzsversenyek szisztémájához, amikor mindenki ugyanazokkal a leosztásokkal játszik, mégis nagyon érdekes, hogy ki hány ütést vállal, és mennyit teljesít: a végén többféle jó megoldás is adódik.)

A sorsfeladatok szempontjából tehát most csupán a Szaturnusz fényszögeit, illetve az adott jegyhez és a Naphoz való viszonyát értékeltük, hogy némi kapaszkodót adhassunk azoknak, akik komolyan szeretnének előbbre lépni 2010-ben is a számukra kijelölt „égi úton”. Azokra az elkerülhetetlenül felmerülő kérdésekre kell választ találni (újra és újra, csak mindig más megközelítésből), amelyek elől legszívesebben elmenekülnénk, ahol nagyon gyanakvóak és érzékenyek, vagy a leginkább sebezhetőek vagyunk. Mert ha sikerül tartósan szembe nézni a problémával, akkor itt van a legnagyobb fejlődési lehetőségünk, és büszkék lehetünk az elért eredményekre, leginkább életünk második felében.

Kos (március 21-április 20.)
Az énképed kialakítása, az alkalmazkodás megtanulása legyen a legfontosabb célod.>>>

Bika sorsfeladat 2010.
A függetlenséged elérése – akár az anyagiak révén, akár az erkölcsi értékek újragondolásával.>>>

Ikrek sorsfeladat 2010.

Az örök tanulás lehet életcélod, de nem mindegy, hogy milyen ismereteket gyűjtesz az idén. >>>

Rák sorsfeladat 2010.

Az otthoni kötelezettségek átszervezését, a lelki gátlások feloldását tekintsd a legfontosabbnak.>>>

Oroszlán sorsfeladat 2010.
A legfontosabb kérdés: meg mered-e mutatni magadat, mersz-e kiteljesedni önállóan, mások segítsége nélkül. >>>


Szűz sorsfeladat 2010.
Ha el tudod fogadni a nagyon szűk életkörülményeket, ha az ötletekre hagyatkozol, máris jó úton jársz. >>>

Mérleg sorsfeladat 2010.
Meg kell találnod az egészséges egyensúlyt azzal az emberrel, akivel együtt élsz, akit társadul választasz. >>>

Skorpió sorsfeladat 2010.
A legfontosabb kérdés életed során, hogy el tudod-e fogadni az érzelmek mélységét, fel tudsz-e oldódni egy kapcsolatban.>>>

Nyilas sorsfeladat 2010.
Vállalnod kell a véleményed a világ előtt, akkor is, ha ez a függetlenséged részbeni feladásával jár.>>>

Bak sorsfeladat 2010.

El kell fogadnod, hogy az élet állandó változás, örök rivalizálás, csak akkor maradhatsz talpon, ha felveszed a tempót.>>>

Vízöntő sorsfeladat 2010.

A barátságok, a pártfogók segítségét el kell fogadnod, ehhez pedig teljes mértékű alkalmazkodásra van szükséged. >>>

Halak sorsfeladat 2010.

Vállalnod kell a nyilvános szerepléseket, az érdekeidért ki kell állnod, s ha ez sikerül, a világ többre értékel, mint bármikor. >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva