Ezotéria

2010.03.27. 21:14

Büntető Szaturnusz - Jutalmazó Jupiter

Ha megfordítod a Szaturnusz jelét szinte majdnem olyan, mint a Jupiter. Nem véletlen, hisz a hatásuk is ugyanaz, csak éppen fordítva!

Buzsáki Gábor

Az egyik ugyanis előbb „büntet", hogy sikeres vizsga után jutalmazzon! Míg a másik éppen fordítva: előbb jutalmaz, hogy sikertelen vizsga után büntethessen.

A „nevelő" Szaturnusz a múltban meg nem oldott feladatokkal büntet.
Megoldás hiányában egyszerűen visszadobja azokat. A megtanulandó lecke lényege sohasem változik, csak a helyszín, a személyek, és ami különösen fontos: a tétek.
A Szaturnusz ugyanis a tétek emelésével akar megbizonyosodni arról, hogy a korábban kihagyott leckéket „tényleg" megtanultuk. Az utolsó vizsga után, (ez a legtöbb esetben 40 éves kor felett következik be) jön a jutalmazás!A Szaturnusz jutalma értékesebb bárminél, hiszen aki kapja, már megtanulta... megbecsülni!

Mindezzel ellentétben a megtévesztés nagymestere a Jupiter elhitetteti velünk azt, hogy a könnyen kapott ajándékai, vagyis azok, amelyekért szinte semmit sem kell tennünk, egyszerűen jár nekünk. Vizsgaidőszakhoz érve (36 éves kor felett), az ebből eredő kényelmességnek azonban hatalmas ára lehet.

A Jupiter vizsgáján látszólag nem történik semmi, egyszerűen csak megnézi, hogyan bántunk az ajándékaival. Ha nem becsültük meg, és elvesztettük, a büntetés kegyetlenebb lesz bárminél! Már csak azért is, mert továbbra is megadja az érzést, hogy higgyünk neki: lesz még olyan jó, mint egyszer volt. Csak éppen már nem ad semmit.
A büntetése nem más, mint a soha vissza nem térő szép emlékek.



Vizsgáld meg a születési képleted! Nézd meg, mely házaidban tartózkodik a Szaturnusz és a Jupiter! És a fentiek értelmezésében gondolkozz el azon, hogy mi az, amit az egyiknél meg kell, hogy tanulj, és mi az, amit a másiknál meg kell, hogy becsülj!

Néha a rosszabbtól kapjuk a jobbat, míg a jobbtól a rosszabbat. Mégis gyakran a jót a jóra, a rosszat pedig, a rosszra fogjuk...

...pedig a kettő néha, ugyanaz!

Forrás: asztropatika

Kapcsolódó anyagok

  • A Plútó szerint: NEM!

  • Sakkozó Hold

  • A Szaturnusz a 12 jegyben

  • A Szaturnusz a horoszkópházakban

  • Jupiter, a szerencsehozó
  •  

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
    A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
    A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva