Ezotéria

2010.03.25. 21:08

Szerelmi horoszkóp

Vajon milyen nők vagyunk valójában? Érzéki csábítók, tüzes szeretők, vad amazonok, vagy kedves feleségek, szolid háziasszonyok és megértő anyák? A csillagok segítségével szembenézhetünk önmagunkkal és megtudhatjuk, milyennek látnak mások.

BAMA

KOS (III. 21–IV. 21)
Tüzes, érdekes szerető

Az egyik leghatározottabb típus.Nemigen befolyásolható, ha valamit elhatároz, nehezen téríthetÕ el szándékától.

BIKA (IV. 21–V. 20.)
Házias és hűséges


Igazi feleség és anya. Számára ez a hivatás minden másnál előbbre való. Legtöbbször nőies, mutatós. Fontos számára a szexualitás, de akit igazán megszeret, akinek odaadja magát, azt férjéül óhajtja. Nehéz neki ellenállni, ezért az oltár elé is vezetik még elég fiatalon. Aki elveszi, nem jár rosszul. A Bika nő általában remek otthont teremt. Férjének hűséges és odaadó támasza, gyermekeinek nagyszerÛ anyja. Amíg szeretik, kényeztetik, álom vele élni. Ha azonban férjét hÛtlenségen kapja, új partner után néz. A Bika jegy szülöttei között vannak olyanok, persze csak elvétve, akikben a jegy rossz tulajdonságai érvényesülnek túlnyomóan. Õket az autó márkája, a pénztárca vastagsága érdekli, s döntéseikben az észnek nagyobb szerep jut, mint a szívnek. Akiknél túlzó az anyagiasság, az erotika, a luxus hajszolása.

IKREK (V. 21–VI. 21.)
Kíváncsi természetű


Az egyik legizgalmasabb, legérdekesebb típus e csillagkép lányaiból kerül elő. Általában nőies, vonzó és légies. Meglehetősen nagyra törő, de ezt elegánsan csinálja. Elképzeléseit tehetségével, eszével könnyen megvalósíthatja, ha van hozzá kellÕ kitartása, akaratereje. Mert ezeknek sokszor híján van, így lemond céljairól, vagy könnyebben elérhető álmok után néz. Hangulatai gyakran változnak. Lehet rendkívül vidám és jókedvű, de zuhanhat mély depresszióba is, ami környezete számára meglepő, hiszen látszólag nem történt vele semmi különös. Intenzív lelki életet él, ezért önmagában találhat olyan kételyeket, amely e lelki válságot előidézheti. Szexuálisan meglehetÕsen kíváncsi, szereti a kalandokat, s élhet jó és kellemes házasságban, a flörtöt akkor sem tagadja meg magától.

RÁK (VI. 22–VII. 22.)
Romantikus és formálható


Egész lénye vonzó, bájos és nagyon nőies. Ha van típus, amelyik számára a legfontosabb a feleség-, az anyaszerep, nos, az minden bizonnyal a Rák nő. Sokáig gyermek marad. Fontos számára a család, amely mintaként szolgál későbbi életében. Amikor eladó lánnyá serdül, szinte öntudatlanul az új otthon megteremtésén kezd munkálkodni. Fészekrakó típus, szeretÕ férj, gyermek nélkül tartalmatlannak, üresnek érzi az életét. Az udvarlás módja meghatározó a Rák nő számára. Aki az ő szívét kívánja megnyerni, legyen nagyon figyelmes, és ezer apró jellel, ajándékkal vegye körül. Nem vágyik drága, értékes dolgokra, örülni tud minden apróságnak, amely együttlétük boldog perceire emlékezteti.

OROSZLÁN (VII. 23–VIII. 23.)
Szenvedélyes és követelődző


Az Oroszlán nőt sokan csodálják, legalább ennyien irigylik. Királynői a megjelenése, s emellett okos, erős, méltóságteljes, nagyvonalú. Átlagon felüli férfi partner után vágyódik. Igényei túlságosan is nagyok, így hamar rá kell jönnie, hogy manapság kevés a királyfi. Könnyen lelkesedik. Nagy hévvel veti bele magát új kapcsolatba, és büszkesége sokáig nem engedi, hogy észrevegye, már megint rangon alul választott. Szenvedélyes szerető, odaadó és hűséges is, mindaddig, amíg úgy érzi, legalább annyit kap, mint amennyit ad. Ha kell, erős és határozott, máskor gyengéd, simulékony, becéző, mindaddig, míg azt nem érzi, megszerezte a zsákmányát. A gond, hogy úr akar lenni a saját házában. Ha nem így történik, könnyen válhat belőle házisárkány.

SZŰZ (VIII. 24–IX. 23.)
Eszes, alapos, de zárkózott


Meglehetősen tartózkodó típus. Érzelmeit ritkán mutatja ki, és akkor sem hevesen. Szívét elsősorban az esze irányítja, bár ez nem jelenti azt, hogy szigorúan üzleti megfontolásból, érdekből szeret. Csak éppen tisztában akar lenni a másik érzelmeivel. Felméri: érdemes-e a másik a szerelmére, szeretetére. Fél az érzelmi bonyodalmaktól, pláne ha egyszer-kétszer már megégette magát. Ha viszont jól érzi magát a kapcsolatban, mindent megtesz a másikért. Remek háziasszony, jó feleség és kiváló anya, aki minden területen rendkívül rátermetten teszi a dolgát. Nagyon szereti a rendet, remekül főz. A szex, bár fontos számára, nem a legfontosabb. Gyakran elváltan, egyedül éli le az életét. Ez nem okoz számára problémát, képes éveken át férfi nélkül élni. Olyan férfi illik hozzá, aki megbecsüli, és képes arra, hogy felpezsdítse a vérét.

MÉRLEG (IX. 24–X. 23.)
Elegáns és nőies

A Mérleg nőt mindig meg kell hódítani. Nem vágyódik a vezető szerepre, nem akar erős lenni, nem is határozott.

SKORPIÓ (X. 24–XI. 22.)
Erotikus és féltékeny

Különös, kissé titokzatos teremtés. A végzet asszonya. Kezdetben csak játssza – tanulja –, később tudatosan tekeri ujja köré a férfiakat.

NYILAS (XI. 23–XII. 21.)
Optimista, lobbanékony

Szertelen, kíváncsi. Fáradhatatlan, bátor és kezdeményező. Rendkívül sportos, szereti a természetet, és rajong az állatokért.

BAK (XII 22–I. 19.)
Erős, kitartó, fegyelmezett

Csendes, halk modorú, finom, nyugodt. Látszólag. Igazán csak a közeli környezete tudja, hogy ezt a harmóniát milyen iszonyú erőfeszítésekkel tartja fenn.

VÍZÖNTŐ (I. 20–II. 20.)
Független, szertelen

Emancipált és szabad. Szüksége van rá, hogy munkájában kiélje magát, hogy hivatásában elérjen valamit.

HALAK (II. 21– III. 20.)
Bájos és álmodozó

Kiismerhetetlen, akár a tenger. Alaptermészete nyugodt, csendes, de iszonyú viharok dúlnak a lelke mélyén

 

Kapcsolódó anyagok

  • Szerelmes férfi-horoszkóp

  • A szerelem istenei

  • Szex-asztrológia

  • Szerelmi horoszkóp

  • A szerelem mindent megold
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
    A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
    A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva