Ezotéria

2010.04.01. 08:13

Válság-horoszkóp

A jelenlegi gazdasági világválság miatt szinte valamennyien „citromot" kaptunk az élettől. Semmi baj! Egy kis „cukrot" hozzáadva ugyanis könnyen limonádét készíthetünk belőle...

Buzsáki Gábor

Oldalról nézve a kérdőjel is felkiáltójel - vagyis nézzük a válság jó oldalát! A válság csupán eszköz. Egy kényszerítő „miért", amely kellő okot adva emberek millióit ösztökél fejlődésre. Aki nem fejlődik, előbb-utóbb elvész. Márpedig „békeidőben" mi emberek nem igazán fejlődünk (vagy legalábbis nem olyan mértékben), hiszen a legtöbb energiánkat arra használjuk, hogy megtartsuk a számunkra biztonságot nyújtó megszokott dolgokat, vagyis mindazt, amit addig elértünk...

A fejlődés mellett pálcát törő Plútó azonban azt mondja: van ennél jobb is! Így egy erős miért-tel (válság) olyan lépéseket kényszerít ki belőlünk, amit máskülönben magunktól nem tennénk meg. A fejlődés kulcsát a Plútó ugyanis az ösztönökben látja, hiszen „pszichológia mestereként" pontosan tudja, hogy a krízishelyzetekben hozott ösztönös döntések: JÓK! Ezért nem is tesz mást, mint megteremti a „miérteket", hogy a védekező ösztöneink megtalálják a fejlődésünket segítő „hogyanokat"...

Az alábbi összeállítás a Nap-jegyed alapján, a „hogyanok" keresésében próbál a segítségedre lenni:

Kos

Hagyatkozz bátran az első (kizárólag az első) megérzéseidre, hiszen kritikus helyzetekben nálad jobban senki sem tud dönteni! Azonban vigyázz! Most nem rövidtávon indulsz, hanem egy Maratoni futóversenyen, ahol győzelemnek számít már az is, ha teljesíted a távot.

Bika

A Plútó egyik kiszemeltjeként, nagy bajok nem érhetnek. Így esetedben a kérdés sokkal inkább az, hogy az előtted álló változások jól vagy még annál is jobban sülnek el? Hallgass az ösztöneidre, hisz most minden esélyed adott, hogy erősebb légy, mint bármikor!

Ikrek

Bár képes vagy egy időben több dologgal is foglalkozni, most különösen ajánlatos, hogy csak egy mellett törj pálcát! Ne törekedj a fejben lévő tökéletes verzióra, mert abból soha nem lesz látható, kézzelfogható tökéletesíthető történet... Az új értéked majd az lesz, ami látható!

Rák

A szíved most különösen rossz tanácsadó! A „hogyanok" keresésében még véletlenül se hallgass az érzelmeidre! Kiemelkedő intelligenciád és megérzéseid - ahogy másoknak -, úgy önmagadnak is tökéletes tanácsokkal szolgálnak majd.

Oroszlán

Önérzet és hiúság, akárcsak egy kézifék a fejlődés autóján... Ha behúztad, engedd ki, s meglátod, elsőként szakítod majd át a célszalagot! Ebben nagy segítségedre lesz a veled született optimizmusod és nem utolsó sorban a problémamegoldó képességed!

Szűz

A Bika volt az egyik, és Te leszel a másik... kiválasztott! Bár a kézzelfogható sikerekre egy kicsit még várnod kell (amíg a Szaturnusz a Szűzben tartózkodik), azt azonban majdnem biztosra veheted, hogy a szorgalmadat és a felelősségtudatodat a Plútó busásan megjutalmazza majd! Csak NE aggódj!

Mérleg

Ne akarj mindenkinek és legfőképp mindenáron megfelelni! Bár erre az elmúlt hónapokban már magad is rájöttél... A világot FEKETÉN és FEHÉREN látó Plútót ugyanis hidegen hagyja a színes tolerancia, ezért épp itt az ideje, hogy önmagad előtérbe helyezve bátran kiállj az érdekeidért! Sikerülni fog, meglátod!

Skorpió

A Plútó szülötteként szinte már észre sem veszed a hullámvölgyeket, hiszen már eddig is annyi mindenen keresztülmentél. Így már azt is tudod, hogy az utolsó pillanatban mindig jött valami vagy valaki (Plútó), aki segített! Ez most sem lesz másképp... Ne add fel!

Nyilas

Esetedben nem az jelenthet problémát, hogy nem tudsz helyes döntéseket hozni, hanem az, hogy egy új kihívás megjelenésével a korábbi döntéseidet nem fejezed be. Ezért a sikered záloga most az, hogy az elkezdett dolgokat befejezd!

Bak

A legnagyobb változások - gondolom már sejted -, nálad várhatók! Az elkövetkező 16 évben a Plútó új fejezetet nyit az életed „könyvében". Ezért a legfontosabb tanács: NE RAGASZKODJ A RÉGIHEZ! Ha ellenkezel, úgy ellenségként tekint rád, ha viszont a szövetségesévé válsz, mindent megad ahhoz, hogy a régi helyett egy jobb világot alkoss magadnak! Engedd, hogy végezze a feladatát!

Vízöntő

Ha a szükség úgy hozza, ne félj összetörni a „palatáblára" írt ön-törvényeidet! Bátorságodat a Plútó „sziklával" jutalmazza majd, hogy az új ön-törvényeidet abba „véshessed" bele. Ha a rugalmatlanságod győz, úgy a Plútó elveszi a táblád, sziklát sem ad, így nem marad más csak a szél fújta homok...

Halak

Mivel kedvel, nem kér tőled sokat a Plútó, csak egy dolgot: most ne áldozd fel önmagad! Ha a döntésed meghozod és elindulsz, sokkal többet ad neked, mint bárki másnak. De vigyázz! Ha visszafordulsz, maga áldoz fel...

Forrás: asztropatika

Kapcsolódó anyagok

  • A Plútó szerint: NEM!
  • Sakkozó Hold
  • A csalfa miért
  • A gazdasági válság az asztrológus szemével
  • 2010 - a számmisztika tükrében
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
    A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
    A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva