Ezotéria

2010.07.13. 09:00

Változtass az életeden feng shuival! 2. rész

A jó és rossz hírek egyaránt gyorsan terjednek, ezért nem mindegy, mit gondolnak rólunk az emberek. Az új barátok kedvező lehetőséget vonzanak az életünkbe, míg a hátunk mögött felégetett hidak kellemetlen hírrel előzhetnek meg minket.

BAMA

A hír és hírnév területe a bejárattal szemközti, tőlünk legtávolabb eső sarok, melyet jobb oldalról a „szerelem és házasság”, bal oldalról pedig a „gazdagság és siker” sarok határolnak. Optimális esetben lakásunk déli oldalán található.

Legelőnyösebb ezen a területen a tüzes színek használata. Ez lehet pl. bordó tapéta, illetve hófehér tapéta esetén terrakotta járólap, bíbor függöny vagy más dekorációs anyag, borvörös lámpabúra, piros díszpárnák, képkeretek, egyéb dísztárgyak.


Hatásos lehet ízlésesen bekeretezett oklevelek, diplomák, egyéb díjak, elismerések kihelyezése a falra, polcokra, szekrényekre. Minden – a hírrel és hírnévvel kapcsolatos – felirat, de bármilyen személyes tárgy is kedvező befolyással bír erre a sarokra, a lényeg mindössze az, hogy a hírnevet testesítse meg számodra (pl. egy elegáns, irodaszereket ábrázoló reklámfotó, naptár, vagy munkatársakkal készült közös, jó hangulatú fotó)

• A háromszög, kúp- és gúla alakú használati tárgyak, eszközök tűz jellegük miatt szintén erősítik ezt a területet. Ezek lehetnek különleges formájú vázák, különleges dísztárgyak.

Használj minél több fényforrást (nap, villany, petróleumlámpa, gyertyák, mécsesek), hogy a fényáradathoz hasonlóan hírneved is felragyogjon. Amennyiben foglalkozásod fokozottan összefügg a hírnévvel (színészi-, énekesi-, művészi-, politikai pálya), nagy segítségedre lehet, ha ezt a „sarkodat” este is ragyogó fénybe borítod. Ha ezen a helyen kevés világításod lenne, mindenképp használj kiegészítő lámpákat, mivel az erős fény növeli a csít.


• Minden állati eredetű (bőrből, szőrből, gyapjúból, tollból, csontból készült) tárgy kedvezőbbé teszi a csi áramlását, mely életedbe is jó energiákat vonz.

• Ügyelj arra, hogy olyan képekkel, poszterekkel díszítsd lakásodnak ezt a részét, melynek tárgyai elsősorban tüzet, napfényt, állatokat (elsősorban lovakat), embereket ábrázolnak. Minden műalkotás hatással van az emberekre, ezért nem mindegy, milyen képek díszítik otthonod falait, és az sem mellékes, hova teszed őket. Ami az egyik helyen áldás, a másik helyen átok. Erre a területre dinamizmust, erőt, kitartást, dicsőséget sugárzó képeket tegyél!

• A kínaiak szerint a legnagyobb szerencsét ezen a területen a virágzó szilvaág hozza, de bármilyen virág megteszi, csak mindig frissen vágott, illetve egészséges cserepes növény legyen. A vörös színű virágok különösen alkalmasak a csi fellendítésére ezen a területen. Selyem- vagy porcelánvirágokat is használhatsz, de mindig ügyelj tisztaságukra, ne legyenek porosak.

• Minden esetben, ha ezen a területen tükröt használsz – figyelj arra, hogy a tükörben teljes életnagyságban lásd magadat. Ez a hír és hírnév sarokban kiemelten fontos, akár előléptetésed múlhat egy jól illetve rosszul megválasztott tükrön!

A fentiekben felsorolt tárgyak együtt, de külön-külön is segíthetnek a hír- és hírnév terület megerősítésében, de mindig maradj mértékletes. Az idő múlásával azonban minden változik (elnyersz egy új pozíciót, rég várt felkérést kapsz), ezért érdemes az aktuális vágyaid, álmaid szerint változtatni otthonod egyes területein, legyen az apró, vagy nagy volumenű beavatkozás. Egy dolgot tarts szem előtt: úgy változtass lakásod területeit, hogy mindig vonzza a csit!

Forrás: Kiskegyed Horoszkóp Magazin

 

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva