Ezotéria

2010.08.28. 16:42

Jó memória = siker

Memóriajavító praktikák, mindenkinek!

BAMA

Ezek a praktikák nem csak a Nyilas jegyűeknek hasznosak, de leginkább nekik ajánlott. A Nyilas szülöttek akaratát, kitartását a tradicionális asztrológia ugyanis „szalmalángként”említi. Ez azonban nem egészen van így.

Tüzes természetük valóban hamar és könnyen lelkesíti őket, hamar rávetik magukat egy feladatra, aztán annyira belemerülnek, hogy már semmi más nem létezik számukra. Megáll az idő, elfelejtenek enni is, ahogy elfelejtik a családnak tett ígéretüket, a határidőket.



A legtöbb Nyilas nem képes annyira koncentrálni, hogy belenézzen és belelásson a dolgok mélyébe. Ennek nem az érdektelenség, inkább a szétszórtság a magyarázata. Rengeteg dologgal foglalkozik, minden érdekli, de mindenre nem jut ideje.

„Ha azt mondjuk valakiről, hogy jó a memóriája, azt úgy értjük, hogy mindenre jól emlékszik, amire akar. Tehát jól működik a tárolási és szelektálási képessége”– írja Geoffrey A. Dudley évekkel ezelőtt magyarul is megjelent Duplázd meg tanulóerődet című könyvében. Geoffrey szerint ezek a képességek erősíthetők, fokozhatók. Haszna lépten-nyomon jelentkezik majd a mindennapi életben.

Memóriajavító praktikákért tovább az ASTRONET.HU oldalára>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva