Ezotéria

2010.09.22. 10:07

Földön kívüli élőlény az indiai esővízben

Kilenc évvel ezelőtt vörös, zöld és fekete eső esett Indiában. A vörös esőben földi létformáktól eltérő egysejtűeket találtak a kutatók. Az egysejtűnek nincs DNS-e, plusz 121 fokon osztódni kezd és az UV fényre pulzál.

Astronet.hu

A színes eső ugyan ritka jelenség, de nem számít különlegesnek, hiszen színes eső hullott máshol és máskor is, amikor a felhőkbe a nagyobb forgószelek által felkapott sivatagi homok kerül.



Godfrey Louis helyi fizikus elmélete szerint ezúttal nem a sivatagból, hanem egy felrobbant meteoritból került az esőfelhőbe a vizet vörösre festő anyag, ugyanis a vízben olyan egysejtűeket talált, amelyek semmilyen földi létformára nem hasonlítanak. Elmélete szerint mindenképpen földön kívüli eredetűek lehetnek ezek a lények.

Mindezt négy évvel ezelőtt jelentette be, azóta a világ tudósait foglalkoztatja a különleges egysejtűek eredete, viselkedése. A vizet – Chandra Wickramasingh, a pán-spermia elméletének egyik legismertebb támogatója vezetésével – brit kutatók is vizsgálták.

Kattints a folytatásért! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva