Ezotéria

2010.09.24. 09:33

Nagy őszi szerelemhoroszkóp – 2010

Véget ért a tomboló, szerelemre csábító nyár, de ez koránt sem jelenti azt, hogy le kell mondanod a hódításról, romantikáról, az érzelmekről. Sőt! Az alábbiakban megtudhatod, mi vár rád a következő három hónapban!

ASTRONET.HU

KOS – VESZEKEDŐS HANGULATBAN

Tartsd kordában az érzelmeidet (különösen szeptember végén, október elején), mert ha a pillanatnyi hatások uralják a lelked, akkor apróságokon is fel tudod bosszantani magad. Pihenj sokat, és kerüld a vitás helyzeteket, illetve azokat az embereket, akikkel korábban valamiféle nézeteltérésed volt. Elég egy kétértelmű célzás, egy rossz hangsúly, és máris vérig sértve követelsz elégtételt, bocsánatkérést. Pedig az esetek többségében épp te vagy, akinek magába kellene szállnia, bocsánatot kellene kérnie.

Ez az időszak vízválasztó lehet a párkapcsolatodban. Ha túl sok volt a törés, már nem lehet újra „összeragasztgatni” az érzelmek széthulló cserepeit. Főleg akkor nem, ha csak a másikat okolod azért, hogy idáig jutottatok. Novemberben talán úgy érzed: egyedül sokkal könnyebben boldogulnál, ám amikor tényleg magadra maradsz, zavarba jössz, és nem találod a helyed. Új kapcsolatra, új környezetre vágysz.

BIKA – AKÁR ESKÜVŐ IS LEHETNE

Magabiztosságod konoksággal párosul. És nemcsak a munkában szereted kipróbálni, hogy mennyit bírsz, hanem a szerelemben is. Vagyis most inkább az aszkéta önmegtartóztatásban próbálsz Guinness-rekordot felállítani. Csalódott vagy, és megfogadtad: többé nem leszel szerelmes. Nincs az a férfi (nő), akinek a kedvéért feladnád lelked nyugalmát. Az első hetekben észre sem veszed, hogy ezzel a fogadalmaddal igazából saját magad bünteted. Hiszen nagyon is vágysz a gyengédségre, a meghitt percekre. De még inkább arra, hogy legyen valaki, akivel megoszthatod gondolataidat, örömöd-bánatodat.

A Vénusz a tettre kész Marssal találkozva ki is mozdít majd a csigaházadból. Hogy egy régi kapcsolat újraélesztése révén, vagy egy új szerelemben találod meg a boldogságot – az csak a személyes képletedből lenne megmondható. De hogy boldog leszel, az az általános bolygóátvonulások láttán is borítékolható. Ha a vágyott biztonságérzeted a szoros családi köteléktől kapod meg, akkor november végéig nemcsak az összeköltözés lehetősége, de a leendő esküvő időpontja is eldőlhet.

Kattints a folytatásért! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva