Ezotéria

2010.10.01. 08:27

Kérdezd a számokat!

Legfontosabb kérdéseinkre csak önmagunkban találunk válaszokat. Íme, a hozzá való titkos kulcsok...

ASTRONET.HU

Ha te is gyakran fordulsz tanácsért másokhoz, akkor azt is tudhatod, hogy ez egy soha véget nem érő mókuskerék, mert egyrészről más soha nem adhat neked igazán tökéletes tanácsot, másrészről önállótlan leszel, aki képtelen saját maga meghozni a döntéseit.


Azok az emberek, akiket sikeresnek és boldognak tartasz, mindig tisztában vannak önmagukkal és saját maguk hozzák meg életük legfontosabb döntéseit a pénzügyeikről, a munkájukról, a párkapcsolatukról és a családjukról.

A boldogság titka az egyszerűség

Schilling Péter egy olyan elképesztően egyszerű módszert szeretne átadni neked, aminek a segítségével megteheted az első lépéseidet egy boldogabb élet felé.



A születési dátumodban segítséget találsz az életed fontos területeihez nem csak az asztrológia összetett és mély módszereivel, hanem a számok egyszerű nyelvén is.

Amikor megismertem ezt a módszert, akkor rájöttem, hogy míg az asztrológia egy nagyon részletes, milliméter pontos katonai térképet képes rajzolni az életünkhöz, addig a számmisztika olyan, mint egy turista térkép, ami éppen elegendő ahhoz, hogy az önismeretedben az első fontos lépést megtedd.

Az önismeret a boldogság első lépése

A boldog és kiegyensúlyozott élethez vezető út első lépése, hogy felismerd, és feltétel nélkül elfogadd magad olyan egyéniségnek, amilyennek születtél.

Annak a napnak a száma, amikor születtél, megmutatja milyen az egyéniséged, hogyan nyilvánul meg rajta keresztül a gondolkodásod, és az érzelemvilágod. Ezt mindenki jól tudja rólad, hiszen ez az, amit a külvilág felé megmutatsz magadból.

Hogyan tudhatom meg, ki vagyok valójában?

Az emberiség talán legalapvetőbb kérdése, ami akkor jelenik meg benned, amikor elkezdesz az élet mélyebb értelméről gondolkodni, hogy „Ki vagyok én és mi a dolgom a világban?”. Erre a kérdésre, a születési napod ad neked egyszerű, kézzelfogható választ.

Ha 1-jén, 10-én , 19-én vagy 28-án születtél

Vezető egyéniség vagy, aki mindig tudja, mit akar. Társaságban domináns, sokszor nyers és durva vagy. Tele vagy tűzzel és lendülettel, szinte megállíthatatlan.

Kattints a többi számhoz!>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva