Elege van a hazájából

2024.07.08. 14:04

Morata szerint tiszteletlenek a spanyolok, külföldön boldogabbnak érzi magát

A hazájában nem tisztelik eléggé, ezért külföldön boldogabb életet élhet – vélekedik a spanyol válogatott csapatkapitánya. Alvaro Morata az Európa-bajnokság után visszavonulhat a nemzeti csapattól.

MW

Alvaro Morata, a spanyol válogatott csapatkapitánya

Forrás: AFP / NurPhoto / Jose Breton

Fotó: NurPhoto via AFP

A 31 éves csatár az Európa-bajnokságon eddig öt mérkőzésen lépett pályára, a csoportkörben egy gólt szerzett a horvátok elleni meccsen. Morata a franciák elleni Eb-elődöntő előtt a spanyol Marcának adott interjújában sejtelmesen beszélt a jövőjéről. Az Atlético Madrid támadója azt pedzegette, hogy az Európa-bajnokság után visszavonulhat a válogatottól, és arról is beszélt, mennyire nehéz futballistának lenni Spanyolországban – számolt be a játékos nyilatkozatáról az Orgio.

A futballban semmi sem biztos. Majd kiderül, hogyan fejezzük be az Eb-t, aztán meglátjuk. Nem akarom az áldozat szerepét játszani és panaszkodni, de tiszta szívemből mondom, hogy Spanyolországban olykor vannak nagyon nehéz pillanataim. Most azt akarom, hogy az Eb a lehető legjobban érjen véget, élvezni szeretném a játékot, mert lehet, hogy ez az utolsó világeseményem a válogatottal

– árulta el a Real Madriddal kétszeres Bajnokok Ligája-győztes Morata.

Az Atlético sztárja szerint sok stresszel jár a hazájában futballozni, ugyanis úgy érzi, nem tisztelik az emberek, külföldön viszont egészen mást tapasztalt.

Külföldön boldogabb vagyok, mert az emberek tisztelnek. Spanyolországban nem tisztelnek semmit és senkit

– mondta a 31 éves csatár, aki korábban az angol Chelsea-ben és az olasz Juventusban is futballozott.

A teljes cikk ITT olvasható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva