Fontos infó a spanyoloknak

2024.07.08. 09:59

Felháborodtak a franciák, mert a sajtó kikotyogta, hogyan rúgják a büntetőket

Felvételeket szivárogtatott ki egy francia sportlap a francia válogatott edzéséről, ami Antoine Griezmannt és a szurkolókat is felháborította, hiszen a spanyolok számára kiderül belőle, hogyan rúgják a gallok a tizenegyeseket.

MW

Jules Kounde tizenegyest lő a portugálok elleni negyeddöntős meccsen

Forrás: Ibrahim Ezzat

Fotó: NurPhoto via AFP

Már javában a spanyolok elleni elődöntőre készül a francia válogatott. Didier Deschamps és stábja talán úgy véli, hogy a keddi csúcsrangadón is a tizenegyesek dönthetnek majd, így a vasárnapi nyilvános edzésen is büntetőket gyakoroltak – hívta fel a figyelmet az Origo.

A francia RMC Sport azonban az egész tréninget videóra vette és megosztotta a honlapján, illetve a közösségi oldalán, így kiderült, hogy a francia játékosok hogyan lövik a tizenegyeseket. A felvételekből például kiderült, hogy Wesley Fofana rendre középre és a léc alá bombázott, Ibrahima Konaté a jobb sarkot vette célba, míg Adrien Rabiot és Warren Zaire-Emery a kapu bal oldalába rugdosta a labdákat – írja a belga HLN.

Sokan azonban nem örültek annak, hogy fontos információkat szivárogtatott ki a lap, amivel a spanyol csapat malmára hajthatja a vizet. A szurkolók mellett a francia válogatott támadója, Antoine Griezmann is nemtetszését fejezte ki, gúnyosan reagált:

Hűha, nagyszerű! Köszönöm, hogy megosztottad ezt az információt!

Az RMC Sport azzal magyarázkodott, hogy a tizenegyesrúgások nyílt tréningen zajlottak, vagyis a spanyol sajtó is jelen volt, így szerintük semmi rosszat nem tettek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva