Döntős álmok

2024.07.07. 14:37

Inkább a spanyolokat választaná Bellingham

A Real Madrid középpályása reméli, hogy a hősiesen küzdő törököket búcsúztató hollandokon is túljut az Eb-n nem sziporkázó Anglia. A másik ágon Spanyolország és Franciaország csap össze a döntőért, és Bellingham elárulta, ő inkább melyik csapattal nézne szembe.

MW

Jude Bellingham a Svájc elleni negyeddöntős meccsen

Forrás: Anadolu via AFP

Fotó: Gokhan Balci

Kialakult az elődöntő mezőnye a németországi Európa-bajnokságon: az egyik ágon Franciaország és Spanyolország, a másikon Hollandia és Anglia jutott a négy közé. Az angolok futballistája, Jude Bellingham természetesen abban bízik, hogy csapata lesz az egyik döntős, és már azt is felfedte, reményei szerint melyik válogatott lesz a másik finalista.

Spanyolország nagyszerűen játszott az elmúlt három hét során, de bármi megtörténhet. Remélhetőleg Spanyolországgal találkozunk a döntőben. Ők valóban nagyon jók

fejtette ki a 21 éves futballista.

Spanyolország és Anglia egyébként időtlen idők óta nem találkozott az Európa-bajnokságokon. Legutóbb az 1996-os torna negyeddöntőjében mérkőzött meg egymással a két válogatott. Akkor az angolok kerültek ki győztesen a csatából, tizenegyesek döntöttek – emlékeztet a Magyar Nemzet Bellingham nyilatkozatáról beszámoló cikke.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva