Gasztronómia

2010.07.05. 00:00

Kókusztejes paradicsomleves

Legmélyebb nyomokat a menzás paradicsomleves hagyta sokunkban, betűtésztával, paradicsom sűrítményből világos rántással készítve, természetesen jól meg cukrozva… Ha pedig otthon készül, akkor már egy kis zellerzöld vagy petrezselyem is jut bele, és másnap hidegen is jót lakmározhatunk belőle.

Mindmegette.hu

Ez a változat inkább keleti ízvilágot idéz, köszönhetően a kókusztejnek, a currynek és a koriandernek.

Itt a földi Paradicsom!

Aki úgy érzi, hogy a paradicsom élete részévé vált, és szeretne minél több paradicsomból készült receptet kipróbálni mielőtt a Paradicsomba kerül, az szemezgethet a Mindmegettén, biztos lesz kedvére való. Sokfélesége - szín és íz tekintetében - felülmúlhatná Gombóc Artúr csokoládé felsorolását. Talán egy flekket is kitöltene a sok fajta felsorolása, de azért egy-két különleges fajtát említsünk meg: ökörszív, lucullus, cherry-’conchita’, fekete, sárga –’locarno’, piros szilva, Andok szarvas paradicsom…

A fantasztikus kókusztejes paradicsomleves receptjéért és leírásááért, valamint pesztó és paradicsom információkért, macskajaj kezelési praktikákért katt cikkünkre >>>

Még egy különleges paradicsomleves Zsolttól:

Szilvás paradicsomleves >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva