Gasztronómia

2010.10.18. 00:00

Gordon Ramsay: a pokol konyhájának ördöge

Gordon Ramsay annyira karakteres, annyira más és annyira mást csinál a konyhában, mint bárki a médiasztár-szakácsok közül.

Mindmegette.hu

Csillaggyáros

Gordon Ramsay tud főzni. Nem csak úgy csinál, hanem tényleg ért hozzá. Ezt az általa vezetett éttermek 16 Michelin csillaga jelzi. Nem vicc! Ez az ember 17 éve vezeti különböző éttermek konyháit, és ez alatt a 17 év alatt 16 csillagot szerzett! Tehát a hozzáértését nem kérdőjelezhetjük meg, de ettől még akár egészen rossz televíziós műsorokat is készíthetne. De nem teszi. Jókat csinál! Mi a titka?

[caption id="" align="aligncenter" width="380"] Az ördögi Gordon
[/caption]

Dráma a köbön

Gordon Ramsay - vagy a producere - rájött, hogy az összes „főzős” műsor azt sugározza, hogy főzni jó, főzni öröm és főzni könnyű. Ezek a műsorok arról szólnak, hogy főzni bárki tud! Csakhogy ez egyrészt nem igaz, másrészt nem különösebben érdekes, harmadrészt rengeteg ilyen műsor van. Tehát Gordon Ramsay - vagy a producere - elhatározta, hogy az ő műsorai nem a főzésről szólnak majd. Ezek a műsorok emberekről és konfliktusokról szólnak, és tele vannak drámával.

Érdekelnek Gordon műsorai? Kattints cikkünkre >>>

Egy szelídebb kedvenc: Nigella Lawson >>>
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva