2010.12.04. 00:00
Finom mandulás kekszek
Jóleső érzés úgy várni az érkezőket, hogy a lakást a sütőből kikerülő aprósütemények mesés illata lengi be. A pirított mandula, a csokoládé vagy a vanília – már illatukkal is csábítanak.
Az őszi-téli időszakban készülő aprósütemények egy csésze forró ital vagy desszertbor mellett esnek igazán jól. Nem is kell feltétlenül hosszadalmas előkészületekkel tölteni az időt.
[caption id="" align="aligncenter" width="380"] Szépséges, színes cantuccinik
[/caption]
Habliliomnál egy olyan nagyszerű apróság kerül az asztalra, mint a tésztájába dolgozott marcipántól egészen különleges, csokoládészalagokkal koronázott, apró halmocska. A másik kedvenc az olaszok kétszer sült mandulás keksze, a cantuccini.
Gyertek velünk Habliliom konyhájába kóstolgatni.
[caption id="" align="aligncenter" width="380"] Szépséges, színes cantuccinik
[/caption]
Habliliom ünnepi marcipános mandulás receptjei >>>