Gasztronómia

2010.12.14. 00:00

Nugátos mézeskalácslikőr

Gazdag íz, selymes és krémes ital, finom fűszeres likőr. Pofon egyszerű elkészíteni, ajándékba is tökéletes karácsonyra vagy kedveskedésképp…

Mindmegette.hu

A nők és a csoki

Az ugyebár köztudott, hogy a nők nagy része rajong a csokoládéért és annak mindenféle változatáért. Számukra fontos kiegészítője a mindennapoknak, legyen az egy munkával eltöltött fáradtságos nap, melynek végén a papírt sietve feltépő mozdulatsor megtérést, nyugalmat és teljes delíriumot biztosít. Esetleg a régóta várt film végre itthon van dvd-n, és mire odanézel, a 200g-os táblából már csak a morzsák hevernek az ezüst fólián… Oldalakon keresztül sorolhatnám a lülönféle helyzeteket és alkalmakat, de egy biztos: indok nem kell a csokievéshez, vagy ha igen, akkor a legtöbb és legváltozatosabb ideológiákkal találkoznánk a hölgyek részéről.

[caption id="" align="aligncenter" width="380"] Nugátos mézeskalácslikőr
[/caption]

Csokis és likőr

De mi nem azért vagyunk, hogy elvegyük tőlük a csokoládét, hanem azért, hogy mindig újat, modernet, különlegeset kínáljunk. Manapság egy hétköznapi ajándék „meglepetés-csoki” nagyon sok kapcsolatot rendbe hozna. Hát még egy csokilikőr! Ajándéknak is fantasztikus!

A garantált siker receptjét cikkünkben megtaláljátok >>>

Egy másik gyors és könnyű likőr Balázstól: Limoncello >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva