anyatigris lett belőle

2020.12.29. 19:25

Tóth Gabi édes bosszúja: kirúgatta egy rosszakaróját

Az énekesnő nem tétlenkedett: csúnyán bosszút állt az egyik kommentelőn.

Forrás: HOT!

Tóth Gabi megosztó személyiség, éppen ezért már hozzá van szokva a rosszindulatú kommentekhez, melyeket tucatjával kap a közösségi oldalain. Bár az énekesnő igyekszik nem foglalkozni a sértő megjegyzésekkel, mégis előfordul, amikor képtelen tűrtőztetni magát, pláne, ha az arctalan-névtelen kommenthuszárok a családját veszik célkeresztbe- írja a Bors.

– Ha megkérdeznek, azt szoktam tanácsolni az ismert embereknek is, hogy ne foglalkozzanak a kommentelőkkel, de nálam is vannak szintek, amikor nem tudom megállni szó nélkül.

A frusztráció – pláne a Coviddal az életünkben – egyre nagyobb méreteket ölt, egyre agresszívabbak az emberek. Úgy érzem, hogy gyakran rajtunk, közszereplőkön engedik ki a gőzt.

Mostanra szerencsére eljutottam erre a szintre, hogy már nem érdekel. Nem kell engem szeretnie mindenkinek, sosem törekedtem erre. Azok szeressenek, akik tudnak velem azonosulni. Már rég elengedtem az alacsony rezgést, mert tudom, hogy ez nem rólunk szól! – mondta a nlc.hu-nak adott interjújában Tóth Gabi, aki azonban egyet a mai napig képtelen elviselni, amikor a szeretteit bántják.

Még terhes voltam a lányommal, amikor valaki azt írta, hogy bárcsak halva születne. Ha valaki ilyet ír, egyből felkapom a vizet, de szerintem ez érthető...

– ismeri be az édesanya, aki az ominózus hozzászóláson olyannyira felhúzta magát, hogy felkereste az illetőt, és megbosszulta az embertelen megjegyzését.

Nem is tétlenkedtem, utánamentem. Megkerestem az illetőt, és szóltam a munkáltatójának, hogy munkaidőben a közösségi oldalon mások halálát kívánja az alkalmazottja. Kirúgták.

– vallotta be Gabi, hogy Hannaróza születése óta csak még inkább felerősődött benne a véleménynyilvánítás fontossága.

– Hiszen most már a gyerekem jövőjét is taposom. Ha csendben maradok, ha nem állok ki fontos dolgok mellett, akkor hova burjánzik tovább az utálat, és miben fog a lányom felnőni? Mindenki megharcolja a csatákat a saját korában. Annak idején háborúztak, most pedig a véleményvezérek kora van. Ez a XXI. század háborúja, amikor csendben gyilkolják meg egymást az emberek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva