nagyon félti

2021.09.29. 06:25

Aggódik, orvoshoz fordult kislánya miatt Tóth Gabi

Hannaróza még nem nagyon beszél, Tóth Gabi pedig aggódik, hogyan fogja megértetni magát egy új környezetben, a bölcsiben.

Forrás: TV2

Pár héten belül bölcsis lesz Tóth Gabi kislánya, Hannaróza. Az énekesnő a csalad.hu-n vezetett blogjának legújabb bejegyzésében bizonytalanságáról írt, hogy milyen változást hoz majd az életükbe, ha közösségbe megy a gyermekük – írja a Bors.

Hanni a karantén előtt néhány héttel született, ráadásul télen, amikor amúgy is ritkábban megy ki az ember a lakásból

– emlékezett vissza Tóth Gabi.

Hozzátette, Hannaróza a családon kívül másokkal nem nagyon találkozott. Majd egy kicsit oldódott a dolog, de addigra én már nagyon féltette, mert olyan pici volt még.

Mire elkezdtem volna lazulni, ismét be kellett zárkózni, még durvábban, mint első alkalommal, és pont a születésnapjára a család el is kapta a covidot.

Emlékszem, az első születésnap mennyire más volt, mint ahogy képzeltem, a család is csak ablakon keresztül tudta felköszönteni Hannimat. Tavasz vége felé, inkább nyárra kezdett visszatérni az élet, és akkor hirtelen rengeteg munka lett. Krauszomat „elrabolta” a Totem, nálam is elkezdődtek a tévéműsor forgatások, így az én kislányom a nagyszülőkkel nőtt össze. Persze járunk játszótérre, de ott is látom már, hogy nem nagyon tud mit kezdeni a hozzá hasonló korú gyerekekkel. Még ha először mutat is érdeklődést és szeretne játszani, viszonylag hamar eltávolodik, főleg, ha nem az ő elképzelései szerint alakulnak a dolgok. A felnőttektől tart, nagyon bizalmatlan az idegenekkel” – fogalmazott az énekesnő.

Leírta, Hannaróza még nem nagyon beszél, és aggódik, hogyan fogja megértetni magát egy új környezetben.

„Szándékosan nem azt írtam, hogy nem kommunikál, mert kommunikál. Én például értem a gügyögését, és imádom, ahogy magyaráz akár hosszú perceken keresztül valami fura, ős-szuahéli nyelven, talán finn akcentussal, valamelyik kínai nyelvjárásban, de legyünk őszinték, nem lenne baj, ha már olyan nyelven beszélne, amit más is ért” – írta az édesanya.

Természetesen felhívtam az orvosunkat, aki mint midig, most is megnyugtatott,

hogy Hanni tökéletesen fejlődik a maga ütemében, és rám pirított, hogy merjek végre jobban bízni az ösztöneimben, mert a szülői önmarcangolás okozza a legtöbb szorongást, és ha valami, hát az biztosan nem tesz jót a gyereknek sem. Szóval igyekszem megfogadni a tanácsát, és nektek is ugyanezt tanácsolni…” – tette hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva