Bulvár-celeb

2024.06.17. 15:32

Komoly a dolog: még több részlet derült ki a Nagy Ő új szerelméről

Tóth Dávid, az egykori Nagy Ő már össze is költözött szerelmével.

MW

Fotó: TV2

Nemrégiben ismét rátalált a szerelem Tóth Dávidra, aki 2021-ben az egész ország előtt kereste párját a Nagy Ő című műsorban. 

Dávid akkor végül Laurát választotta, akivel sajnos később nem jött össze a dolog, ezért hamar búcsút mondtak egymásnak.

Az egykori Nagy Ő azonban több mint fél éve ismét boldog párkapcsolatban él, szerelmét pedig már a nyilvánosságnak is megmutatta, erről természetesen mi is beszámoltunk.

Most újabb részletek derültek ki szerelmükről. Az egykori Nagy Ő, Tóth Dávid ugyanis a Borsnak elmondta, Timivel nagyon gyorsan össze is költöztek, az első randijuk után két hónappal már együtt is éltek.

Megismerkedésük is szinte filmbe illő, hiszen egyikük sem keresett párt, egy edzőteremben hozta őket össze az élet. Több csoportos órán is találkoztak, néhány kellemes beszélgetés után pedig Dávid elhívta randira Timit. Azóta együtt vannak, kapcsolatuk pedig felhőtlen, még egyetlen vitájuk sem volt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva