Bulvár-celeb

2024.07.07. 13:05

Elképesztő pletyka terjed: itt az új álompár?

A két magyar énekest nem először hozták össze, most viszont csókolózni látták őket, igaz lehet a pletyka.

MW

Illusztráció

Fotó: maradon 333

A Bors egy olvasója állítja: L.L. Junior hevesen csókolta Király Lindát csütörtök éjszaka a Lupa Beach-en. A rapper magánélete lassan egy brazil szappanoperához hasonlít. L.L. Junior a hírek szerint hol szakít, hol éppen együtt van a nála 18 évvel fiatalabb Dárdai Blankával. Nemrég az internet népe szerint végleg szakítottak. Ráadásul, ha ez nem lenne elég, most meg olvasói levelet kaptunk: látni vélték heves csókban összeforrni L.L. Juniort Király Lindával. A bulvárlap utánajárt az igazságnak.

L.L. Junior Király Lindával csókolózott?

Először két évvel ezelőtt röppent fel a pletyka, ami 

tavaly májusban kicsúcsosodott: a fél ország arról beszélt, hogy titokban találkozgat egymással az énekesnő és a rapper. Az egész egy olaszországi nyaralásból indult ki. Ugyanis szinte egy napon, ugyanabból a csodálatos olasz városból, Positanóból jelentkezett be L.L. Junior és Király Linda. Azonnal elindult a szóbeszéd, 

miszerint a két énekes biztosan nem véletlenül találkozott ott, talán együtt utaztak, és azért fotózkodnak külön, mert nem akarják felvállalni a kapcsolatukat. De a pletykák el is ültek azonnal, ahogy Dárdai Blanka belépett Junior életébe. De amikor a Fekete Vonat alapítója tavaly bejelentette, hogy szakítottak a fiatal lánnyal, újabb sustorgás indult el. Az internet, főleg a reddit közösségi oldal sokszor gonosz népe szerint talán éppen Király Linda miatt lett vége a szépen induló kapcsolatnak. Az biztos, amikor az aranytorkú énekesnőt a Bors újságírója tavaly felhívta a szóbeszéddel kapcsolatban, ő percekig hangosan nevetett, miszerint csak barátok.

 

A pletykák azóta újra elültek, egészen mostanáig. Egy olvasónk ugyanis látni vélte forró csókban összeforrni L.L. Juniort és Király Lindát csütörtök este a Lupán. Természetesen újra megkerestük az érintetteket. A rappert nem értük el, de az énekesnő reagált.

Érdekes, mivel utoljára tavaly jártam a Lupán. És nem győzöm elégszer elmondani, több mint 20 éve ismerem Juniort, nagyon jóban vagyunk, de csak barátok vagyunk!

– válaszolta kérdésünkre Király Linda.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva