Bulvár-celeb

2024.07.06. 21:00

Szandi ismét olyan bikinis bomba testet villantott, hogy arra nincsenek szavak

Egy wellness szállodából jelentkezett be az énekesnő, és most sem okozott csalódást a rajongóinak.

MW

Forrás: Instagram

Korábban már hírt adtunk arról, hogy Szandi hatalmas felháborodást váltott ki szlovák rajongóiból. A helyi pletykák szerint megjelent ugyan a madari koncertjén, de nem lépett fel a közönség előtt, amikor meglátta, milyen kevesen vannak – a pénzt azonban eltette.

Az énekesnő és férje a Tények Pluszban tisztázta, hogy nem tudtak a koncert részleteiről, így arról sem, hogy jótékonysági gyűjtésről volt szó. A szerződésükben viszont az állt, hogy 50 fő alatt nem lépnek fel. 

Szandi és férje, Bogdán Csaba tisztázták a félreértést
Fotó: Szabolcs László / Forrás: MW bulvár

A történet végül happy enddel fejeződött be: Szandi visszautalta a pénzt az alapítványnak, sőt, meglátogatta a rászoruló családot, és ajándékokat vitt a gyerekeknek.

A botrány megviselte a Bogdán családot, az elmúlt időszak nehézségeit a napokban egy wellness szállodában pihenik ki. Szandi pedig a közösségi oldalán egy szexi, bikinis fotóval szerzett nagy örömöt rajongóinak - írja a Tények.hu.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva