A baloldal szerint ostobaság

2022.01.15. 13:03

Második hónapja hatósági áras a benzin és a gázolaj (videó)

A benzinárstop a magyar emberek védelméről szól, ami a baloldalnak most sem számít - mondta közösségi oldalára feltöltött videójában az államtitkár.

Budapest, 2021. december 14. Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára napirend elõtti felszólalásra válaszol az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. december 14-én. MTI/Kovács Attila

Fotó: Kovács Attila

Második hónapja hatósági áras – legfeljebb 480 forint – a benzin és a gázolaj literenkénti ára. A benzin átlagára literenként 26, a gázolajé pedig 32 forinttal csökkent – mondta el az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára.

A benzinárstop a magyar emberek védelméről szól, ami a baloldalnak most sem számít!

Schanda Tamás szerint a benzinár befagyasztása a kormány rezsicsökkentési politikájának szerves része. Ahogy a rezsiárak, úgy a benzinárak brutális elszabadulását sem nézik tétlenül. 

A baloldal miniszterelnök-jelöltje ez ügyben is megmutatta, mi áll a baloldal programjában. 

Szerinte a világpiaci árakba nem kell beavatkozni, a benzinár csökkentése is ostobaság, semmilyen szociális alapú segítség nem indokolt, az emberek inkább vegyenek kisebb autót – hívta fel a figyelmet az államtitkár. 

Április harmadikán tehát arról is döntünk, hogy Magyarországot továbbra is az a nemzeti kormány vezesse, amely minden ügyben az emberek védelmét és érdekét tartja szem előtt, vagy a Gyurcsány–Bajnai–Márki-Zay-féle baloldal, amely mindig a külföldi üzleti érdekek mellett áll ki 

– húzta alá Schanda Tamás.

Borítókép: Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára napirend előtti felszólalásra válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. december 14-én.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva