Időjárás

2017.09.18. 06:02

Szép őszi időnk lesz hétfőn

Változó felhőzet mellett mindenütt kisüt a nap, estére a Dunántúlon eső várható.

Hétfőn a ködfoltok feloszlását követően a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre mindenütt kisüt a nap, délutántól a Dunántúlon vastagszik meg a felhőzet, és ott este már eső, zápor is valószínű. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 22 fok között valószínű, a nyugati határnál lesz a hűvösebb. Késő estére 12 és 17 fok közé csökken a hőmérséklet.

Vizeink hőmérséklete

A Balaton és a Fertő 16, a Szelidi-tó és a Lupa-tavak vize 17, a Velencei-tó pedig 18 fokos, míg a Tisza-tó vize a legkevésbé hideg, az 19 fokos.

A Duna vize Dunaújváros fölött 16 és 17, a déli szakaszon 18 fok körül alakul. A Tisza Tiszabecsnél 17,5, Tokajnál 19,4, Szolnoknál 16 fokos, míg Szegeden a legmelegebb 21 fokkal.

Az Adria középső és déli részein részben napos, míg az északi részen és az Isztrián felhős, esős idő várható. A napközbeni hőmérséklet 20 és 24 fok között alakul, a tenger vize a horvát partoknál 22-25 fokos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva