Krimi

2024.06.17. 22:35

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki arról, mi okozta a tragédiát a ráckevei gyümölcsösben (videó)

Két férfit ért halálos áramütés egy ráckevei gyümölcsösben pénteken. Egyikőjük a város egyik önkormányzati képviselője.

MW

Forrás: MTI

A családapa még 2020-ban került be a testületbe. A helyiek szerették, dolgos, szorgalmas embernek ismerték. Pénteken munkásokkal ment meggyet szedni a gyümölcsösbe, ekkor történt a tragédia. Erről barátja, képviselőtársa beszélt a Tényeknek.

– Meggyet ráztak, és ezen a meggyrázó gépen van egy vasrúd, ami tartja a ponyvát, amire rázzák a meggyet. És pont a magasfeszültségű vezeték alatt emelték ezt a rudat, és belehúzták a magasfeszültségű vezetékbe

– mondta a Tényeknek.

A képviselő azonnal összeesett. Ekkor ordítottak a kollégájának, aki a sofőrülésben ült, hogy álljon meg, mert baj van. 

– Balázska rögtön a helyszínen tragikus halált szenvedett. A kollégája ült a vezetőfülkében, a munkatársai mondták neki, hogy történt valami a Balázzsal, nem hallotta, rányitott az ajtóra, őt így érte a végzetes áramütés, és még másik két kollégájuk volt a gépen

– részletezte a meghalt képviselő barátja.

A balesetben a két áldozaton kívül egy férfi és egy nő is súlyosan megsérült, őket kórházba szállították. Az ötödik férfi a gumipapucsának köszönheti az életét, ő könnyebb sérülést szenvedett. A rendőrök vizsgálják, hibázott-e valaki a tragédia kapcsán.

Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indított nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen a hatóság.

A tragédia másik áldozata N. László, tőle felesége a Facebookon búcsúzott. Azt írta: a legcsodálatosabb apa és férj volt.

Sajnos nem vagy többé, nyugodj békében drága egyetlenem

– írta a gyászoló asszony.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva