Rock’n’roll

2021.11.23. 13:40

Magyarországot is érinti a Whitesnake búcsúturnéja

A budapesti koncertre, amely jövő júliusban lesz, a jegyek már megvásárolhatóak az online jegyértékesítő portálokon keresztül.

80311160. Nashville, 11 Mar 2018 (Notimex-Especial).- Con integrantes como John Corabi (ex vocalista de Mötley Crüe) y Doug Aldrich (ex guitarrista de Whitesnake), la banda de hard rock The Dead Daisies lanzó un video para "Rise Up", primer sencillo de su producción discográfica "Burn It Down", que será dada a conocer el 6 de abril. NOTIMEX/FOTO/ESPECIAL/COR/ACE (Photo by ESPECIAL / NOTIMEX / Notimex via AFP)

Forrás: Especial / Notimex via AFP

A Deep Purple énekese, valamint a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagja, David Coverdale által alapított legendás rock’n’roll banda, a Whitesnake bejelentette a világ körüli búcsúturnéját, amely Budapesten is látható lesz. A 2019-es Flesh & Blood stúdiólemezük sikerét követően a banda 65 koncertet adott 30 országban, több mint 750 ezer rajongó előtt.

A búcsúturné programja a zenekar 13 stúdióalbumának dalaiból áll majd, a rock’n’roll 40 éves történetének egyik legnagyszerűbb katalógusának legnagyobb slágereiből.

A búcsúturné Budapesten is látható lesz, 2022. július 4-én, a Barba Negrában.

Az 1978-ban alapított csapat multiplatina eladásokat tudhat magáénak olyan lemezekkel, mint a Trouble, a Lovehunter, a Ready an' Willing és a Come an' Get It, vagy a Slide It In és az 1987-es, óriási sikerű Whitesnake album. Ezekről a lemezekről számtalan slágerlistás dal származik, köztük a listavezető Here I Go Again és Is This Love, valamint a felejthetetlen Still Of The Night. 2020-ban jelent meg továbbá a nagy sikerű The Red, White & Blues Triology című válogatásuk, amely a legnagyobb slágereik újrakevert verzióit tartalmazza.

Tehetség és szenvedély egyaránt kellett a Whitesnake megalapításához csakúgy, mint 2022-es visszatérésükhöz.

A világhírű banda David Coverdale, Reb Beach, Joel Hoekstra, Michael Devin, Tommy Aldridge és Michele Luppin összetételben turnézik, valamint bemutatkozik velük a rendkívül tehetséges Dino Jelusick is. David Coverdale elmondta, izgatottan várják, hogy felléphessenek a Barba Negrában Budapesten, a búcsúturnéval ünnepelve a Whitesnake örökséget, amely közel 50 éve hódítja meg a rocklistákat világszerte.

Nagyon örülök, hogy a Dino Jelusickot a Whitesnake-ben üdvözölhetem. Amióta 2 évvel ezelőtt együtt játszottunk Zágrábban, rajta volt a szemünk és a fülünk. Szeretni fogjátok őt – fogalmazott az énekes.

A zenész továbbá elmondta, hálás, hogy már majdnem 50 éve része lehet ennek a csodálatos világnak. Kiemelte, felejthetetlen pillanatokat oszthattak meg és élhettek át emberek millióival.

A budapesti előadásra jegyek a Live Nation, a Funcode és a Rock1 oldalakon kaphatók. Limitált számban Early Bird jegyek vásárolhatók 14 900 forintért, utána a belépők 16 900 forintba kerülnek majd. További információk a turnéval kapcsolatban a Whitesnake honlapján érhetőek el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva