Koncertsorozat

2022.03.04. 16:10

Junior Prima Díjas művészek előadásának ad otthont a Festetics Palota

Címkék#hangverseny

Az első koncerten Hotzi Mátyás és Jenei Erzsébet lép fel délután 4 órakor az MVM Koncertek keretében.

Budapest, 2017. november 22. A Festetics-palota épülete a fõváros VIII. kerületében, a Pollack Mihály téren. 1862 és 1865 között épült gróf Festetics II. György megrendelésére, Ybl Miklós tervei alapján. Ma az Andrássy Gyula Budapesti Németnyelvû Egyetem székháza. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTVA

Fotó: Jászai Csaba

Vasárnap kezdődik a Junior Prima Díjasok koncertsorozata a budapesti Festetics Palotában. Az első koncerten Hotzi Mátyás (gordonka) és Jenei Erzsébet (hárfa) lép fel délután 4 órakor az MVM Koncertek keretében.

A műsorban Bach C-dúr csellószvitje, Mendelssohn Tavaszi dal, Cassado Szólószvit csellóra, Granados-Cassado Intermezzo és Ligeti György Csellószonáta című műve hangzik el.

A további 2 hangversenyen, április 24-én és május 15-én Bene Róza (csembaló) és Láposi Dániel (ütőhangszerek) lépnek színpadra.

Borítókép: MTVA / Jászai Csaba

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva