Svenk

2024.07.06. 22:05

A férfi főszereplők meséltek a Demjén Ferenc musicalről (videó)

A Hogyan Tudnék élni nélküled című film utolsó forgatási napján a férfi főszereplőkkel beszélgetett a Svenk stábja. A Svenk legújabb adását ma (július 6.) 22.50-kor láthatják a Hír TV műsorán, az ismétlésre holnap reggel 07.30-kor kerül sor.

MW

Ember Márk és Törőcsik Franciska – a film főszereplői

Forrás: NFI

Végéhez ért a Coming Out és a Seveled rendezője új filmjének forgatása. Az utolsó munkanapra a Svenk stábja is kilátogatott, ahol a film férfi főszereplői, Ember Márk, Marics Péter és Kirády Marcell mesélt a készülő Demjén Ferenc musicalről, a Hogyan tudnék élni nélküled?-ről – írja a Magyar Nemzet.

A Hogyan tudnék élni nélküled? munkálatai már több éve tartanak, a film főszereplői, Törőcsik Franciska és Ember Márk 2021 óta dolgozik a produkción.

Ember Márk szerint nem egyszerű lelkileg az, hogy a forgatás a végéhez közeledik.  

Egyrészt az ember tényleg már az utolsókat rúgja, miközben meg benne van a fájdalom, hogy ennek egyszer vége lesz, és mégis szeretné, hogy ez az egész jó legyen

 – mondta Márk, miközben az egyik utolsó jelenetet rögzítették a Nyugati pályaudvarnál, ahol a Svenk stábja a film többi férfi főhősét is megszólaltatta.

Ma egy nagyon különleges jelenetet veszünk fel, a Ha elindul a vonat című dalt dolgozzuk fel. Bár nincs nagy koreográfia, de mindig, amikor zenés jeleneteket rögzítünk, az nehéz, mert sok embert kell egyszerre mozgatni, mindennek pontosan kell megtörténnie

– mesélte  Ember Márk, aki a fiatal főszereplőt fogja játszani a filmben, amelyhez kapcsolódóan korábban már elkészült egy zenés klip, ahol a fiúkat hallhatjuk az egyik legnagyobb Demjén-slágert, az El kell, hogy engedj feldolgozását énekelni, ezt itt meg is lehet tekinteni:

Ember Márknak és Marics Petinek vagyok a zenésztársa. Annyit elöljáróban el lehet mondani, hogy megismerkednek egy háromtagú lánycsapattal, ahol majd mindenféle viszonyok alakulnak, sok érdekes helyzetbe fognak belekerülni

– meséli Kirády. 

Marics Pétert elsősorban énekes előadóként ismeri a széles közönség, épp ezért a riportban is felvetődött a kérdés, hogy hogyan érzi magát ebben az új szerepben:

Nagyon nehéz engem már olyan szituációt találni, ahol zavarba tudok jönni. Itt se történt ez meg – ecseteli az énekes, aki a televíziós show-műsorok mellett már több ezres koncerteken és egy televíziós sorozaton is túl van. A filmben alakított karakteréről elárulta, hogy sokszor csibésznek tűnik, de valójában jó nagy szívvel áldotta meg a Jóisten.

 További részleteket is elárultak a főszereplők, ha kíváncsi rá, olvassa el az eredeti, teljes cikket ITT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva