izomszakadás

2017.09.01. 18:41

Szalai kihagyja a portugálok elleni meccset

Szalai Ádám részleges izomszakadást szenvedett csütörtökön a lettekkel szemben 3-1-re megnyert világbajnoki selejtezőmérkőzésen, így vasárnap nem léphet pályára a magyar labdarúgó-válogatottban a portugálok ellen.

Hungary's player Adam Szalai looks on prior to the World Cup 2018 football qualification match between Hungary and Switzerland at the Groupama Arena in Budapest on October 7, 2016. / AFP PHOTO / FERENC ISZA

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Ferenc Isza

A magyar szövetség (MLSZ) csütörtök este, a mérkőzést követően azt közölte, hogy a Hoffenheim csatárának a hasizma sérült meg, emiatt kellett lecserélni őt a 65. percben. A futballista pénteken a Facebookon hozta nyilvánosságra a pénteki orvosi vizsgálatok eredményét, amely szerint részleges izomszakadást szenvedett.

Szalai Ádám csütörtökön 42. alkalommal öltötte magára a címeres mezt, amelyben megszerezte 14. gólját, amikor fejesével 2-0-ra alakította az állást.

A magyarok vasárnap 20.45-től a Groupama Arénában fogadják az Európa-bajnok portugálokat, amennyiben a vendégek pontot szereznek, Bernd Strock szövetségi kapitány együttesének a matematikai esélye is elszáll, hogy kijusson a 2018-as, oroszországi világbajnokságra.

(Borítókép: AFP PHOTO / Ferenc Isza)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva