Sydneyi tenisztorna

2022.01.15. 10:27

Döntő rövidítésben vesztett finálét párosban Udvardy Panna

A 23 éves magyar játékos és partnere a szombati döntőben a kazah Anna Danyilinával és a brazil Beatriz Haddad Maiával csapott össze.

Anna Danilina (2nd R) of Kazakhstan and Beatriz Haddad Maia (L) of Brazil shake hands with Vivian Heisen of Germany and Panna Udvardy (R) of Hungary after their women's doubles final match at the Sydney Tennis Classic on January 15, 2022. (Photo by DAVID GRAY / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --

Fotó: AFP

Udvardy Panna a német Vivian Heisennel döntő rövidítésben vesztette el a finálét a sydneyi keménypályás női tenisztorna párosversenyében.

A 23 éves magyar játékos és partnere a szombati döntőben a kazah Anna Danyilinával és a brazil Beatriz Haddad Maiával csapott össze, és a 36 perces első szett megnyerésével előnybe kerültek Udvardyék. A még szorosabb, 46 perces második játszmában kiegyenlített a rivális, amely a döntő rövidítésben 9-2-re ellépve meccslabdákhoz jutott. Ebből hatot hárítva felzárkózott ugyan Udvardy és Heisen, ám végül a kazah-brazil kettős le tudta zárni az 1 óra 37 perces döntőt.

A hétfőn rajtoló Australian Openen egyéniben főtáblás Udvardy az első WTA-fináléját vívta Ausztráliában.

Eredmény:

női páros, döntő

Anna Danyilina, Beatriz Haddad Maia (kazah, brazil)-Udvardy Panna, Vivian Heisen (magyar, német) 4:6, 7:5, 10-8 - döntő rövidítés

Forrás: MTI

Borítókép: 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva