Hírek

2008.06.15. 06:50

A Szex és New York magyar lánya

Mihalik Enikő hat év alatt jutott a modellszakma csúcsára, nemrég a Szex és Nem Yorkban szerepelt, jövőre pedig a világmárka Gucci arca lesz.

Fábos Erika

[caption id="" align="alignleft" width="160"] Vágya, hogy Párizsban éttermet nyisson
[/caption]Mihalik Enikő nem akart modell lenni, gyerekként inkább arról álmodozott, hogy nyit egy kedves kis üzletet Békéscsaba belvárosában. Az álma azóta sem változott, igaz, ma már Párizsban szeretné megnyitni azt a boltot. Konkrétan egy éttermet, olyan ízekkel, amelyeket eddig csak a nagymamája konyhájában kóstolt Békés megyében. „Tavaly óta már csak félévente tudok hazamenni, ugyanis New Yorkban lakom – mondta Mihalik Enikő. – Legjobban a család és a barátok hiányoznak, de a hazai ízekről is álmodom néha. Itt Amerikában is vannak magyar hentesek és éttermek, de hiába, semminek nincs olyan íze, mint otthon. Pont ezért jutott eszembe, hogy egy olyan igazi magyar éttermet nagyon szívesen csinálnék valamelyik világvárosban.”

Persze addig még van más dolga is. Négy-öt évet még eltölthet a modellkedéssel. A karrierje ugyanis úgy egy évvel ezelőtt indult be igazán. Jövőre pedig újabb lendületet vehet: egy tavalyi divatbemutató után a Gucci ugyanis úgy döntött, az ő arcával reklámozza ruháit az egész világon. A 2009-es katalógus fotózásán már túl is van, egy hónappal ezelőtt, Mallorcán készültek a felvételek. Ennek és annak örült a legjobban utoljára, hogy a Szex és New York moziváltozatában szerepelhetett.

„Valamelyik reggel felhívott egy ügynök, hogy be kellene ugranom egy ruhapróbára – mesélte Mihalik Enikő. – Mentem, próbáltam, majd mondta, hogy holnap forgatás: a Szex és New York sztárjai jönnek, és szerepelni fogok a filmben. Sikítottam örömömben. Anyukámmal nagy rajongói voltunk a sorozatnak, el sem akartam hinni. Még az éjszaka közepén felhívtam, hogy elmondjam neki a jó hírt. Egy divatbemutató jelenetben léptem fel. Mind a négy főszereplő nagyon aranyos volt. A Carrie-t alakító Sarah Jessica Parker elkapott, amikor zavaromban megbotlottam mellette, és közös fényképet is készítettem vele. Kedvencem, a Samanthát játszó Kim Cattral pedig azt mondta, gyönyörű vagyok. Majdnem elájultam, úgy örültem neki.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva