Hírek

2008.06.30. 15:41

Hamburgeres éttermet vásárolt Erzsébet királynő

Burger Queen – így nevezte a Sun című angol lap II. Erzsébetet, miután a királynő megvásárolt egy McDonald’s üzletet a windsori kastély mellett.

Dián T

Burger Queen – így nevezte a Sun című angol lap II. Erzsébetet, miután a királynő megvásárolt egy McDonald’s üzletet a windsori kastély mellett. Erzsébet 92 millió fontot, vagyis 27 milliárd forintot áldozott egy apró McDrive-ra, amely annyira közel épült egyik palotájához, hogy ha kinéz az ablakon, láthatja is. Az étteremlánc helyi főnöke, Kevin O''Connor a The Sun című lapnak elmondta: nagyon boldogok, hogy őket választotta a konkurens gyorsétteremlánc helyett. Az egyetlen probléma, hogy olyan kicsi a berksi étterem, hogy Rolls Royce-ával aligha tudna beállni a kiadó ablakhoz. Ezért valószínűleg valamelyik alattvalóját fogja kiküldeni, ha megkíván egy hamburgert.

A másik ok, amiért valószínűleg nem jelenik majd meg személyesen az uralkodó, hogy még neki sem engedik meg, hogy szeretett ölebeit az épületbe vigye. Így ha egy kis hamburgerezéshez támad kedve, otthon kell hagynia a királyi kutyusokat. Erzsébet és tanácsadói azonban nagyon boldogok a az üzlet nyélbeütése miatt. Szerintük ez annyira jó befektetés, hogy elképzelhető: további éttermeket is felvásárolnak. Ki tudja, talán a királyi kötődés a forgalmat is fellendíti.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva