Hírek

2008.06.25. 16:15

Havas Szófia nem vállal tanácsadói tisztséget az Egészségügyi Minisztériumban

Az Egészségügyi Minisztérium cáfolja, hogy Havas Szófia szocialista fővárosi és önkormányzati képviselő tanácsadói tisztséget vállalna júliustól a szaktárcánál.

BAMA

A minisztérium szerdán az MTI-hez megküldött közleménye szerint csak terv volt a szocialista képviselő alkalmazása, ezt a megbízást Havas Szófia azonban nem fogadta el. A Magyar Nemzet szerdai számában írt arról, hogy a lap birtokában lévő dokumentum szerint júliustól havi 850 ezer forintért tanácsadóként alkalmazza Havas Szófiát az Egészségügyi Minisztérium.

„A minisztérium tervezte, hogy a képviselő asszonyt felkéri szakmai tanácsadási tevékenység ellátására”, amelyről szerződéstervezet készült, azonban azt a tárca felsővezetése nem egyeztette, nem hagyta jóvá, és a dokumentum aláírás nélkül került nyilvánosságra – olvasható a minisztérium kommünikéjében. A tárca és a szocialista képviselő között nincs fennálló megbízási szerződés tanácsadói tevékenység ellátására – szögezi le az Egészségügyi Minisztérium.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva