Hírek

2008.06.25. 19:45

Nyíregyházán az U15-ös válogatott

Az U15-ös magyar futballválogatott frissen kiválasztott tagjai a tiszaújvárosi táborból elutaztak Nyíregyházára, ahol csütörtöktől vasárnapig, a 30. alkalommal megrendezett Jonatán Kupán szerepelnek – olvasható az MLSZ hivatalos honlapján.

BAMA

„Sikeres kiválasztás volt, nagyon várom, hogy kiderüljön: komoly mérkőzéseken mire képesek a gyerekek – mondta az mlsz.hu-nak Gabala Krisztián, a csapat szövetségi edzője –, nem lesz könnyű, hiszen a többi csapatban egy évvel idősebb fiatalok szerepelnek, de remélem, játékosaim megmutatják majd, hogy valóban tehetségesek.” A válogatott a Nyírsuli, a lengyel Gorlice és az Ukrán Voschod Kijev együtteseinek társaságában az A csoportba került. A mieink csütörtökön 17.20-kor a kijevi, pénteken 9.30-kor a gorlicei csapattal játszanak, majd még aznap délután 17.20-kor a Nyírsulival meccselnek. A hét két utolsó napján lesznek a helyosztók, a torna döntőjére vasárnap 13 órakor kerül sor.  A B csoportban a román Inter Baia Mare, az ukrán Arsenal Kijev, a Budapest válogatott és a Debreceni Olasz Focisuli, a C-ben pedig az ukrán Metalurg Zaporozsje, a horvát NK Studenski Grad, valamint a Kölyök SC és a Tuzsér szerepel.

Az U15-ös futballválogatott kerete:

Banai Dávid, Korádi Kornél, Machalek Marcel, Csikortás Dávid, Csorníj Áron, Sípos Bence, Kelemen Márk, Majzik Andrián, Kocsis Gergő, Vágner Dávid, Zimmerman Zoltán, Kis Jácint, Illés Dávid, Paudits Patrik, Menyhért Ádám, Vankó Imre, Szabó Roland, Krizsán Dávid, Vinkler Péter, Gál Roland.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva