Hírek

2008.06.14. 06:05

Old timerek marcipánból a Városligetben

A Múzeumok Éjszakáján június 21-én egész este és éjjel veterán motoros és autós találkozó lesz a Közlekedési Múzeumnál, a Városligetben.

R. V.

Délelőtt innen startol a Budapest Classic Grand Prix. Old timerek felvonulását is láthatjuk. Hőlégballonozás szórakoztatja a közönséget 4-től este 7-ig a Petőfi Csarnoknál. Kerék- és motorkerékpár, és autós ügyességi versenyre lehet benevezni. A rendőrkutyás bemutatón kiképzett ebek kerékpár tolvajokat fognak el, gépkocsi-feltörést akadályoznak meg. „Ki mit tol?” gyorsasági versenyt is rendeznek azoknak, akik saját kezűleg készített járgányokkal jönnek.

Októberben lesz száz éves a világhírű Ford T-modell sorozatgyártásának kezdete. Erre emlékezve a gyerekek pedagógusok vezetésével marcipánból készíthetnek futószalagon Ford T-modellt.  Legyél te is szelíd motoros! címmel egész éjszaka nosztalgia-fotózás lesz. Profi fotósok örökítik meg a jelentkezőket igazi, korabeli bőrszerkóban, valódi motorok társaságában.

R. V. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva